НОВИНИ ГРАД » Статті » Українські БК: найнадійніші сайти

Українські БК: найнадійніші сайти

Читати grad.ua у  

Коли йдеться про букмекерські сайти України, велике значення має надійність вибраного ресурсу. Адже користувачі довіряють свої кошти та дані, отже, хочеться це робити у надійній букмекерській конторі, яка виправдає очікування.

Але в чому полягає показник надійності ресурсів, які пропонують послуги беттингу? Найчастіше все це складається з безлічі факторів, серед яких мається на увазі статус і стаж компанії, наявність ліцензії, що підтверджує легальність, політика конфіденційності, як сайт захищає персональні дані і забезпечує безпеку фінансових дій, що проводяться. Щоб розуміти, що віддали перевагу надійним букмекерським конторам, варто звернути увагу на таке:

  • Букмекери, яким можна довіряти, використовують лише передові протоколи SSL для шифрування даних. Завдяки таким технологіям виключається можливість, що персональні та фінансові дані потраплять до третіх осіб;
  • На такому сайті застосовуються такі умови конфіденційності, які не дозволяють жодних помилок;
  • Головним критерієм рівня надійності сайту є чинна українська ліцензія чи наявність дозвільних документів. Це все є надзвичайно важливим для тих користувачів, які бажають робити ставки, не порушуючи закону.

Для того, щоб мати можливість відстежувати бонуси від букмекерських контор, достатньо заходити на спеціальні сайти або в розділи новин БК. Хоча часто досить просто підписатися на розсилку новин. Таким чином, завжди знатимете про нові пропозиції та максимальну вигоду при здійсненні ігрових ставок.

Причина відмови БК у нарахуванні бонусів

Іноді може статися так, що букмекерські контори можуть відмовити в нарахуванні бонусів. При цьому гравець навіть не отримує жодної інформації про це. Гроші просто не приходять на бонусний рахунок у той термін, що його було встановлено. При цьому слід пам'ятати, що часом бонуси можуть нарахувати не в одну мить, а самі терміни теж різняться. Але якщо навіть після закінчення належного часу, бонуси не прийшли, тоді варто розглянути причини:

  • Гравець не виконав усі умови, що були встановлені акцією для нарахування бонусних коштів;
  • Користувача могли запідозрити у шахрайстві, спробах незаконно отримати бонуси;
  • Гравець уже брав участь у подібній акції. Вдруге цього зробити не можна.

Те, як користувачі виконують умови акції, перевіряються спеціалістами букмекерської контори. Також це роблять системи безпеки, причому відбувається автоматично.

Все це означає те, що часом нарахування бонусів на рахунок можуть заблокувати, якщо виникають питання щодо дій з боку гравця. У тому випадку, якщо гравець не погоджується з подібним, тоді він матиме можливість оскаржити це рішення. Це можна зробити через службу підтримки.

Втім, якщо користувач попався на шахрайстві, тоді заперечувати щось немає сенсу. Спробувати внести виправлення варто за наявності технічних проблем, коли кошти не прийшли щодо помилки сайту.

Які можуть бути бонуси за залучення друга

У більшості букмекерських контор можуть пропонувати різні нарахування бонусів за те, що один користувач запросив іншого. Це проста партнерська програма за винагороду. Кошти також надходять на бонусний рахунок, можна вивести через відіграш.

Не слід забувати, що дев'яносто відсотків бонусів приходить на рахунок лише тих гравців, що пройшли реєстрацію на сайті. Якщо налаштовані досягти серйозних успіхів у ставках, потрібно зареєструватися та підтвердити особистість.




Схожі новини

Коментарі