НОВИНИ ГРАД » Статті » Жалюзі на вікна рулонні - практичність, зручність та естетичність.
Жалюзи на окна рулонные — практичность, удобство и эстетичность
Читати grad.ua у  

Привабливі зовнішнім виглядом, багатофункціональні, практичні та зручні у використанні – це про рулонні штори на вікна. Вироби безмежні в асортименті кольорів та дизайнерських рішень, що дозволяє підібрати ідеальний варіант для будь-якого інтер'єру. З їх допомогою можна реалізувати будь-який креативний задум при оформленні вікон у квартирі, готелі, офісному приміщенні, ресторані.

Закриті та відкриті рулонні системи: які вибрати

Типи рулонних штор слід підбирати в залежності від особистих уподобань та місця їх встановлення. Яку краще вибрати: відкриту чи закриту систему, однозначно важко відповісти. Адже кожен вид конструкції має свої позитивні сторони та особливості. Щоб простіше було визначитися із покупкою, варто ознайомитися з перевагами цих систем.

Плюси виробів відкритого типу:

  • зручність в експлуатації завдяки простоті конструкції;
  • можливість використання конструкції для всього вікна або кожної стулки окрема система;
  • швидка та легка установка з можливістю монтажу на будь-якому рівні.

Переваги рулонних штор закритого типу:

  • лаконічний та елегантний зовнішній вигляд;
  • добре утримують форму, навіть при відкриванні віконної стулки в режимі провітрювання не провисають;
  • конструкція більш практична, тому що у складеному стані жалюзі захищені від пилу.

За деякими характеристиками та можливостями впевнено лідирують закриті рольштори. Їх великий плюс у довговічності, вироби тривалий час зберігають первісний зовнішній вигляд, невибагливі у догляді. Якщо вам у пріоритеті функціональність і естетика, то слід віддавати перевагу цьому варіанту.

Компанія Jaluzi Service виготовляє та реалізовує жалюзі на вікна рулонні у різному виконанні. Вироби можна підібрати із міцної тканини високої якості, які відрізняються функціональністю та довговічністю. Можна замовити готові конструкції або викликати майстра для виконання індивідуальних вимірів.

Стильні та практичні штори рулонного типу: особливості тканин

Якісні штори не схильні до перепадів температур, стійкі до впливу ультрафіолету, легко чистяться. Виробники обробляють матеріали антистатичними та антибактеріальними засобами. Найбільш поширеними тканинами для декоративного оформлення вважаються:

  • Блекаут - тканинне полотно повністю світлонепроникне, ідеально підходить для спальні. Такі системи часто використовують для затемнення кімнат з домашнім кінотеатром на вікна мансардних поверхів.
  • Дімаут – матеріал затримує тепло, а світловий потік пропускає частково. Моделі з такою тканиною застосовують в офісах, кімнатах, де хочеться створити приглушену обстановку.
  • День-ніч - конструкції оснащують ламелями з прозорими та непрозорими полотнами, що дозволяє з легкістю регулювати затемнення, вибираючи найбільш оптимальний для себе режим.

Широкий вибір штор рулонного типу, що пропонується сьогодні виробниками, дає можливість підібрати стильне та практичне рішення для будь-якого приміщення. Для створення затишку та тепла вибирайте для вікон теплі відтінки виробів. А якщо хочеться трохи прохолоди, варто звернути погляд на холодні тони полотен.




Схожі новини

Коментарі