НОВИНИ ГРАД » Статті » Ефективні способи підвищення автономності смартфона

Ефективні способи підвищення автономності смартфона

Читати grad.ua у  

У періоди перебоїв подачі електроенергії, що виникають в Одесі, як і на всій території України, навіть власники телефонів із потужними батареями постали перед проблемою збільшення часу її роботи. Більшість користувачів знають очевидні прийоми продовження автономності смартфона, наприклад відключення Wi-Fi і GPS, але є інші ефективні способи. Розглянемо, як довго залишатися на зв'язку та заощаджувати заряд акумулятора.

Эффективные способы, как повысить автономность смартфона

Зміна стандартних налаштувань

Досягти істотного зниження енергоспоживання можна кількома простими способами. Одні з них трохи обмежать користувача, інші, коли заряд наближається до нульової позначки, залишає лише необхідні функції. Щоб довго бути на зв'язку, перегляньте телефони в Одесі з ємними батареями. Продовжити їхню автономність можна такими методами:

  1. Увімкнення режиму енергозбереження. Є помірний рівень, при якому зменшується яскравість екрана та частота процесора. Ці та інші обмеження непомітні при стандартному використанні. Суворіший режим виключає багато програм.
  2. Відмова від фонової синхронізації даних. Передача інформації в «Хмара» припиняється через налаштування в розділі «Облікові записи». Вибравши Меню, потрібно вимкнути синхронізацію.
  3. Установка темних тем у популярних смартфонах з AMOLED-матрицями, які представлені у великому асортименті в каталозі Алло у відповідному розділі. Для створення чорного тла пікселі вимикаються, що відображається на енергозбереженні.
  4. Обмеження періоду оновлення віджетів. Його можна змінити, наприклад, від разу на годину до щоденного.
  5. Оптимізація налаштувань геолокації. Якщо неможливо відмовитися від неї, можна у відповідному розділі в пункті «Покращення точності» вимкнути сканування Wi-Fi мереж та використання Bluetooth.

Відключення зайвого

Виробники встановлюють цікаві функції, що полегшують користування гаджетом. Відмова від них не впливає на швидкість роботи та якість зв'язку, але оптимізує витрати заряду батареї. Щоб продовжити автономність пристрою, можна вимкнути:

  • анімацію;
  • вібрацію;
  • push-уведомления;
  • распознавание голоса;
  • ненужные виджеты;
  • работу невостребованных программ в фоновом режиме;
  • приложения от Facebook.

Советы по экономии заряда аккумулятора

Большой объем памяти позволяет устанавливать различные программы. Наиболее энергоемкие из них стоит определить в настройках батареи. Их можно отключить или перейти на альтернативные. Очистка смартфона помогает также и продлению его автономности.

Для развлечений в местах, где нет возможности подзарядки, лучше пользоваться заранее скачанными книгами. Они потребляют мало энергии. Надежный способ продления поддержания заряда аккумулятора – Power Bank. Применение простых методов помогает повысить автономность смартфона.




Схожі новини

Коментарі