НОВИНИ ГРАД » Статті » 3 рекомендації для вибору лосин

3 рекомендації для вибору лосин

Читати grad.ua у  

Зручні легінси – запорука ефективності на тренуваннях. Правильний одяг - це той, в який ви не думаєте, як би вище підтягнути пояс, а концентруєтеся на кількості підходів. Спортивним дівчатам купити жіночі Одеса пропонує в магазині PUMA — на сайті представлені останні колекції з найкращими моделями для тренувань.

рекомендации для выбора лосин

Тканина – ваш союзник

Перший параметр для вибору – матеріал легінсів. Він впливає на те, як добре сидітимуть штани, скільки прань вони витримають і як добре тягнуться під час занять. Основою для багатьох лосин стає поєднання поліестеру та еластану. Переваги суміші матеріалів:

  • достатня густина при хорошому проникненні повітря;
  • приємна на дотик, не викликає алергії;
  • міцність і стійкість до зовнішніх факторів - те, що потрібно в залі.

З цього матеріалу виготовляють і легінси, і велосипеди. Всі штани чудово сидять на вашій фігурі і не заважають при тренуваннях.

Не забудьте про технології

Спортивні бренди створюють свої розробки, що покращують властивості матеріалу. Основою технології PUMA стає DRYCELL. Вона допомагає відводити вологу від тіла на зовнішню поверхню тканини. В результаті ви не відчуваєте холоду від поту, не відчуває від нього дискомфорту.

В одязі виробник використовує COOLadapt для контролю вологості та охолодження тіла під час активності. На бірках у деяких легінсах є напис EVOKNIT – це технологія для створення м'якої та зручної тканини з гарною посадкою.

Спину рівніше, посадку вище

Посадка лосин впливає на поставу. Високі моделі допомагають правильно тримати спину та розподіляти навантаження на сідничні м'язи. Під час бігу, присідань та інших вправ на ноги ці штани PUMA не сповзають і не заважають. 

Деякі легінси представлені тайтсами – це спеціальні моделі з компресійними вставками. Завдяки окремим елементам зв'язки підтримуються у потрібному стані, закислення м'язів зводиться до мінімуму. У таких штанах зручно бігати, їздити на велосипеді, займатися йогою та пілатесом.




Схожі новини

Коментарі