НОВИНИ ГРАД » Статті » Як вибрати порцелянові плитки для зовнішньої та внутрішньої роботи

Як вибрати порцелянові плитки для зовнішньої та внутрішньої роботи

Читати grad.ua у  

4 Універсального матеріалу для зовнішнього та внутрішнього оздоблення. Серед багатьох його переваг варто виділити підвищену стійкість до зносу, механічну пошкодження, вологу, різницю температур. Він суттєво перевищує керамічні аналоги в силі. Він не вигоріє під впливом ультрафіолетового випромінювання. Легко очистити від усіх видів забруднення. Зберігає свій естетичний вигляд протягом усього терміну служби.

Как выбрать керамогранитную плитку для наружных и внутренних работ

Для виготовлення керамічного граніту глина використовується з додаванням лонату, кварцу, інших компонентів природного або синтетичного походження, підвищення міцності, декоративних характеристик, довговічності матеріалу. Він виробляється методом сухого пресування в умовах високого тиску. Через низьку пористість матеріал характеризується покращеною щільністю, відмінними операційними якостями. Відрізняється за розмірами, текстурою, технічними параметрами.

сорти порцелянової плитки та їх особливості

порцеляновий камінь використовується на фасадах. Вони закінчують їх житлові, комерційні приміщення. За розміром, цей тип плитки трапляється:

  • малий розмір (5-7 см), що використовується на фініші кухні;
  • Малий, шириною від 15 до 30 см, для звичайних житлових приміщень;
  • У середньому, квадратному з розмірами 40 до 40, 60 на 60 або 60 на 90 см, для прикраси просторих приміщень або офісів
  • Великий, від 120 до 360 см завширшки для збільшених районів.

Как выбрать керамогранитную плитку для наружных и внутренних работ

розгроми тиліти в товсті. Його міцність залежить від цього параметра, який змінюється в межах 3 мм - 2 см. Найбільш товсті плити покладені на підлогу. Стіни стикаються з найтоншою плиткою. При прикрашанні підлоги враховуйте орієнтовне навантаження.

За типом обробки порцелянові плитки можуть бути:

  • Неглазурована (технічна). Його плюс - опір збільшеним навантаженням. Кольорова гама: у бетоні, кам'яні відтінки.
  • засклений. Вони покриті малюнком, який імітує природний камінь або інші дорогі матеріали. Використовується для внутрішньої обшивки всередині будівель.
  • оформлений. Поєднайте позитивні властивості двох раніше перелічених сортів.

Текстура плитки може бути матовою, відшліфованою, структурною, атласною або лапратичною (у віці).

на що звернути увагу при покупці

Купівля порцелянової плитки, варто врахувати умови його роботи. Для стін достатньо використовувати тарілки від 3 до 5 мм. Використовуючи більш товсті порцелянові плитки для обличчя, потрібно забезпечити її високоякісною фіксацією. Далі варто визначити забарвлення та тип текстури (матовий, відшліфований або рельєфний). Після прокладки необхідно ретельно обробляти шви та краї табличок.




Схожі новини

Коментарі