НОВИНИ ГРАД » Статті » Чому варто встановити сонячні панелі

Чому варто встановити сонячні панелі

Читати grad.ua у  

Добре підібрана фотоелектрична установка дає змогу повністю покрити потребу будівлі в електриці. Сонячні панелі є вигідним рішенням як для домашнього використання, так і бізнесу. До того ж це несе тільки користь довкіллю. Інвестуйте у фотогальваніку й більше ніколи не отримуйте високих рахунків за електрику.

Сучасні підрядні компанії консультують, проєктують, встановлюють панелі та обслуговують своїх клієнтів. Так що створити свою фотоелектричну електричну міністанцію і стати незалежними від чимраз вищих цін на електроенергію стало простіше ніж будь-коли. Сонячні електростанції для підприємств від https://www.solargarden.com.ua/s-g-business/ дають змогу стати незалежним.

сонячні панелі

Чому варто інвестувати в сонячні панелі

Сучасні сонячні панелі — це надійні та ефективні пристрої з універсальними характеристиками. Фотоелектричні панелі можливо встановити на будь-якому типі нерухомості. Модулі можуть бути встановлені на покрівлі, фасаді будівлі. Власники приватних будинків здебільшого обирають фотоелектричні установки, встановлені безпосередньо на землі. Звертаючись до перевіреного підрядника, ви отримуєте:

  • привабливі ціни без будь-яких сюрпризів;
  • швидке й надійне встановлення;
  • обладнання високої якості;
  • професійне сервісне обслуговування.

Ви зацікавлені в придбанні фотоелектричних технологій? Зв’яжіться з експертами. Вони дадуть відповідь на кожне запитання. Навіщо інвестувати у фотоелектричну установку?

  • Зниження рахунків за електроенергію — рахунки нижче до 90 %.
  • Екологічно чиста енергія — середня домашня установка (5 кВт) обмежує викиди CO2 більш, ніж на 100 тонн упродовж 25 років.
  • Захист від підвищення цін на електроенергію — мінімум 25 років безперервної експлуатації безплатної електроенергії.
  • Технічне обслуговування та довговічність — немає витрат на обслуговування.
  • Рентабельність інвестицій — податкові пільги, державне фінансування та безплатна сонячна енергія дають до 15–20 % прибутку на рік від вкладеної суми.
  • Проста і швидка установка — у середньому 2–3 дні.

сонячні панелі 

Сонячні панелі встановлюються на основі аналізу з урахуванням потреб клієнта, умов і місця розташування інвестицій. Після проведення фотоелектричної перевірки об’єкта, команда професійних техніків зробить установку обладнання. Фотоелектричні установки безпечні у використанні та не доставляють клопоту. Фотогальваніка — це технологія, зручна для людини та безпечна для довкілля.





Схожі новини

Коментарі