ГРАД » Статьи » Видалення тату в Києві: особливості процедури
Видалення тату в Києві: особливості процедури
Читать grad.ua в  

В сучасному світі досить затребуваною є процедура видалення тату або перманентного макіяжу. Основними причинами видалення татуювань та перманенту виступають: деформація форми тату, зміна кольору перманентного макіяжу або вимивання татуювання (зображення стає нечітким, а колір – менш яскравим). Деякі тату виходять із моди або стають неактуальними для людини.

Для того щоб позбавитися невдалого татуювання або перманентного макіяжу брів та повернути шкірі первинний вигляд, можна звернутися для видалення тату в Києві до салону TK Laser. Завдяки процедурі можна видалити кольорові або чорні татуювання з будь-якої частини тіла або обличчя.

Висококваліфіковані спеціалісти оцінять стан татуювання та порекомендують, як краще провести процедуру видалення, щоб отримати позитивний результат в мінімальні строки. Найкраще сертифіковане лазерне обладнання забезпечує комфортність та безболісність процедури. Спеціалісти гарантують кожному клієнту отримати в результаті ідеально чисту та гладку шкіру.

Процедура видалення тату та перманенту передбачає нагрівання пігменту, внаслідок чого він руйнується. Через визначений проміжок часу пігмент повністю виводиться із шкіри, повертаючи природній колір.

видалення тату в Києві

Переваги видалення тату лазером

Більшість спеціалістів сьогодні рекомендують обирати лазер для видалення татуювань і перманентного макіяжу, тому що цей спосіб характеризується великою кількістю переваг.

Серед основних причин, чому перевагу віддають лазеру при зведенні тату, можна виділити:

  1. Відсутність пошкоджень шкіри, рубців та шрамів після процедури.
  2. Процес виведення відбувається природнім шляхом.
  3. При правильному проведенні процедури тату чи перманентний макіяж виводиться повністю – без будь-яких залишків.
  4. За допомогою лазеру можна видалити зображення будь-якої форми та будь-якого розміру.
  5. Зведення тату можливе на будь-якій ділянці обличчя або тіла.
  6. Процедуру можна проводити в будь-яку пору року.
  7. Швидкість процедури – один сеанс триває близько 25 хвилин.
  8. Комфорт під час процедури без больових відчуттів.

Протипоказання процедури видалення тату лазером

Видаляти татуювання або перманентний макіяж – дуже зручний та ефективний метод позбавлення від небажаних зображень, але не завжди можна проводити таку процедуру.

Лікарі та спеціалісти не рекомендують застосовувати лазер для зведення тату, при наявності онкологічних захворювань, гемофілії, гепатиту B чи C, ішемічній хворобі серця або інфекційних / грибкових захворювань шкіри. При порушенні гормонального фону або цілісності дерми на ділянці, де необхідна процедура, не рекомендується застосовувати лазер.

Також обмеженнями є: діабет (стадія декомпенсації), колоїди та наявність металевих імплантів на ділянці лазерного впливу. Показанням для перенесення процедури зведення тату / перманенту виступає наявність свіжої засмаги.

Таким чином, видалення тату лазером – ефективна та зручна процедура, після проведення якої ви гарантовано зможете позбутися небажаного зображення на будь-якій частині тіла. Щоб отримати бажаний результат в мінімальні строки, доцільно звернутися до спеціаліста та проконсультуватися. Майстри оцінять вашу ситуацію та запропонують найкраще рішення.




Похожие новости

Комментарии