ГРАД » Статьи » Якими бувають браслети Пандора?

Якими бувають браслети Пандора?

Читать grad.ua в  

Браслет Пандора — модна набірна прикраса, яку представив світові засновник однойменного бренду П'єр Еніволдсен. Браслети подібної конструкції існували й раніше, проте саме П’єр вдихнув у них нове життя, вигадавши оригінальну модель для своєї дружини та надавши бусинам-шармам особливого змісту. Дуже швидко купити Пандора браслет стало мрією кожної дівчини. Аксесуар став не просто модним, але й дозволяв створити унікальну прикрасу, яка відображала індивідуальний стиль, світосприйняття та визначні моменти життя своєї власниці.

браслети Пандора

Ювелірний інтернет-магазин Gold.ua пропонує широкий асортимент браслетів та шармів у стилі Пандора, які можна купити за доступною вартістю. Втілюйте свою неповторну історію за допомогою вишуканих ювелірних прикрас!

Pandora браслет — це не просто прикраса, а ваш власний витвір мистецтва. Тільки ви вирішуєте, які намистини та шарми вдягти на його основу.

Різновиди

  1. Найбільш впізнавана та популярна модель — м’який плетений браслет у стилі Пандора. М’які моделі можуть мати різні замочки: традиційні «бочечки» з написом або інкрустовані застібки, у вигляді квітів чи інших композицій, що робить їх схожими на декоративні бусини.
  2. Ще один популярний варіант — жорсткий браслет-обруч у стилі Пандора, який також оснащується різними застібками. Він може мати гладеньку основу або прикрашену гравіюванням, наприклад, написом із теплими побажаннями. Чудовий варіант для пам’ятного подарунка!
  3. Браслет-трансформер відкритого типу — оснащується спеціальними роздільниками та заглушками для фіксації намистинок і створення оригінальних композицій. Як і будь-які браслети стилю Пандора, цю модель можна носити окремо або у комплекті з намистинами чи шармами.
  4. Браслет Пандора із натуральної шкіри зі срібною застібкою. Основа такої моделі може виготовлятися із гладенької або плетеної шкіри. Серед молоді це один із найулюбленіших варіантів.
  5. Текстильні браслети у стилі Пандора — яскраві молодіжні моделі, які пропонуються у будь-яких кольорах. Такі прикраси можна підбирати за кольором до одягу чи інших аксесуарів.

браслети Пандора

Як зібрати браслет у стилі Пандора?

Перш за все, варто визначитись, яку вибрати основу — м’яку чи жорстку, із золота, срібла, шкіри або текстилю. Далі зверніть увагу на застібку браслета: дуже добре, якщо замочок органічно вписується в композицію, але також він має зручно застібатися/розстібатися, надійно фіксувати прикрасу та не бути занадто тендітним. Саме від замочка залежить зручність носіння та безпека ваших прикрас.

В ідеалі браслет має гарно виглядати як із шармами, так і окремо, адже інколи вам захочеться вдягати його зовсім без намистин. Підвіски для Пандори збираються поступово — відповідно до настрою, індивідуальних побажань та щасливих подій, про які вам захочеться мати згадку. Для початку можна вибрати дві округлі намистини — з візерунками, камінчиками або зі скла мурано та одну оригінальну підвіску. Цього буде достатньо, щоб прикраса виглядала завершено. Згодом ви можете доповнити композицію, а коли шармів збереться надто багато — час придбати ще один браслет у стилі Пандора, приміром, з текстилю, жорсткий або шкіряний.




Похожие новости

Комментарии