Новини Одеси 27.04.2024

Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси за 27 квітня 2024 року

В рамках європейського тижня імунізації один з міських центрів первинної медико-санітарної допомоги організував масштабний захід вакцинації, на якому усі охочі могли здати кров аби перевірити рівень глюкози та зробити інші базові обстеження. А у батьків була можливість щепити від вірусу папіломи людини своїх дітей.

Одесити з нетерпІнням чекають відкриття пляжного сезону. Але екологи попереджають – небезпечні речовини, які потрапили туди після підриву Каховської ГЕС нікуди не поділися. І можуть стати проблемою. Про це, а також про перспективи сільського господарства на Херсонщині в ефірі телеканалу Град розповіла еколог.

Новий пакет військової допомоги Україні від США може кардинально змінити ситуацію на фронтах, вважає військовий оглядач Олександр Коваленко. Як можуть далі розвиватися події і чи чекати одеситам на початку травня масованих ворожих ударів дивіться в підсумковій програмі Про головне у неділю.

Міський сад у суботу перетворився у справжню бібліотеку просто неба. Дорослі та діти прийшли ознайомитися з новинками книжного світу. А представники бібліотек у свою чергу навІдались, аби поспілкуватися із читачами у незвичному форматі на свіжому повітрі.

Внутрішній вічний зв'язок речей став темою виставки відомої одеської мисткині Галини Лекарєвої-НікІтіної. «Час натхнення» - таку назву має її експозиція, що розмістилася в Міжнародному культурному центрі UNION. Представлені полотна також ілюструють зв’язок творчих етапів самої художниці, яка більше 50-ти років працює у живописі.

Диктор новин: Сергій Градов

Схожі новини

Коментарі