Новини Одеси 25.03.2024

Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси 25 березня 2024 року

Знеструмлений електротранспорт, призупинення роботи ТЕЦ та деяких котелен і насосних станцій. Це далеко не повний перелік проблем, викликаних черговим ударом ворога по об’єкту енергетичної інфраструктури Одеської області.

Що до ситуації в області – енергетики ретельно працюють над відновленням електропостачання.

Ввечорі 25 березня в Одесі було чутно потужні вибухи.

Уранці 25 березня Київ зазнав ракетного удару.

Підробляв медичні довідки та допомагав ухильникам покинути країну. В Одесі затримали організатора чергової незаконної схеми збагачення.

В Одеському національному театрі опери та балету створили експозицію, присвячену артистам-фронтовикам.

Після минулорічного блекауту, кожному, кому необхідно перебувати онлайн, вже добре знає про оптичний кабель і GPON-інтернет, який працює за будь-яких обставин, навіть при відключенні світла. У компанії TENET відповіли на всі питання.

Для багатьох відсутність енергопостачання значно не змінює розклад життя. Хоча, звісно, значно його ускладнює. Як мешканці Одеси виходять з ситуації, коли немає світла, дивіться далі у нашому матеріалі.

Щонайменше у 100 мільйонів євро оцінюють збитки підприємства Укренерго після атак, які ворог здійснював протягом останніх декількох діб – повідомили фахівці.

Під час останніх ворожих атак, важливу роль зіграли інженерні укріплення на обʼєктах Укренерго, які облаштовувалися спільно з обласними військовими адміністраціями та Державним агентством з відновлення.

Смертельна аварія в Одеській області. Позашляховик збив пішохода – чоловіка госпіталізували, але за кілька годин він помер у лікарні.

Ошукав півтора десятка городян напередодні свята. Винахідливого шахрая затримали на Одещині.

Весна поки не радує одеситів стабільно сонячною, гарною погодою, однак природні сили не зупинити: все потроху оживає, на деревах вже з’явилися перші бруньки.

На 26-те березня в Одесі оголошено штормове попередження.

Диктор новин: Сергій Градов

Схожі новини

Коментарі