Новини Одеси 21.03.2024

Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси 21 березня 2024 року

Рано вранці 21 березня армія РФ завдала масованого удару по столиці, застосувавши крилаті та балістичні ракети «Іскандер-М» і «Кинджал». 

А вдень 21 березня російські агресори завдали балістичного удару по Миколаїву.

Одеса продовжує прощатися із «своїми героями». В останню путь містяни провели 24-річного поліцейського, після ракетного обстріла «Іскандерами» 15-го березня. 

До 8-ми років позбавлення волі засудили жінку, яка передавала ворогу геолокації військових об'єктів у Чорноморську. 

Рада схвалила в першому читанні законопроєкт про декларування зброї, отриманої під час війни. 

Спроба підкупу прикордонника перетворилася на реальний термін позбавлення волі. На Одещині затримали ухилянта, який хотів втекти з країни і пропонував хабар правоохоронцям. 

Українці трохи зекономлять на комуналці. Цього року опалювальний сезон завершиться наприкінці березня. 

В Одесі у черговий раз пройшли практичні іспити на отримання водійських прав. Серед них були й громадяни з обмеженими фізичними можливостями.  

Стан цілковитого задоволення життям – чи можливо таке? І що саме для кожної окремої людини означає таке поняття, як щастя? Кореспонденти Граду поцікавилися у містян – як вони характеризують це відчуття і що саме потрібно для його досягнення. 

В Одесі затримали озброєних грабіжників, які увірвалися в чужу квартиру, викрали господаря і вимагали в нього гроші. 

Наловив риби на сотні тисяч гривень. В Одеській області затримали браконьєра, якому загрожує великий штраф або обмеження волі до 3-х років. 

До Всесвітнього дня поезії в Одеській національній науковій бібліотеці зібралися справжні митці та лікарі без медичної освіти – ті хто лікують словами у важкий для всіх українців час.

Диктор новин: Ірина Мінаєва

Схожі новини

Коментарі