Новини Одеси 01.03.2024

Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси 1 березня 2024 року

Економіка України під час війни. Коли експерти обговорюють цю тему, їх висновки не завжди співпадають. Ми поспілкувалися зі столичними експертами, які аналізують ситуацію і говорять про перспективи. 

Якщо хочеш отримати професіонала – навчи його сам: один з основних принципів сучасного підбору кадрів. Побачити, як працює майбутнє місце роботи – фінансова установа зсередини – мали можливість студенти Одеського торговельно-економічного коледжу.

В Одесі на вулиці Академіка Заболотного 4-річний хлопчик влаштував пожежу у квартирі й дістав серйозні опіки. 

На одеському пляжі перехожі знайшли якірну міну, яку викинуло на берег. Вранці у п’ятницю 1-го березня небезпечний боєприпас знищили рятувальники-вибухотехніки.

Завдали збитків на 3 мільйони гривень. На Одещині викрили трьох браконьєрів, які сітками ловили рибу у Чорному морі та Дністровському лимані.

Одеські поліцейські затримали підозрюваного в підпалі храму на вулиці Тінистій. 

Як і обіцяли синоптики, перші дні весни принесуть в Одесу приємну погоду без опадів. 

В Одесі в перший день весни, привітали захисниць – військовслужбовиць, жінок-волонетрів та матерів з особливими дітьми. 

Одеський регіон знаходиться у трійці лідерів серед тих, де минулоріч уклалося найбільше шлюбів, однак водночас тримає перші позиції і за кількістю розлучень. 

До міжнародного дня старих речей ми запитали мешканців Одеси про їх особисті історії з життя, пов'язані саме з дорогими для душі речами.

Диктор новин: Сергій Градов

Схожі новини

Коментарі