Новини Одеси 22.02.2024

Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси 22 лютого 2024 року

Одесити, які втратили житло внаслідок ворожих атак, отримають компенсацію. 

У Миколаївській області затримали російського інформатора, який шпигував за українськими кораблями та збирав розвіддані про Сили оборони поблизу акваторії Чорного моря.

Чергове правопорушення на спекуляції та продажу боєприпасів. В Одесі затримали торговця зброєю.

В Одесі запускають новий рейс автобусного маршруту у рамках проєкту «Аеротрансфер Одеса-Кишинів». 

Нещодавно президент вніс до парламенту законопроект про множинне громадянство, який узаконює наявність у людини паспортів декількох держав одразу. 

До весни залишаються лічені дні, а аграрії Одещини вже у полі й розпочали третю посівну в умовах збройної агресії РФ. 

Права рука хірурга – так називають операційну медичну сестру, від якої залежить не лише хід, але і загальний успіх операції. Наскільки важливим є внесок операційної медичної сестри в роботу хірургічної бригади, на власному прикладі продемонструвала команда медиків десятої клінічної міської лікарні. 

Інклюзія – як процес збільшення ступеня участі всіх громадян у соціумі. Деякі очикують, що саме через інклюзію соспільство, нарешті, обернеться обличчям до кожної людини, якою б вона не була. А хтось не плануэ бути зрозумілим для всіх і кожного, а сам навчається жити в соціумі, переборюючи свої ментальні порушення. Саме такий комплекс навчання існує у Центрі соціально-побутової адаптації підлітків «Інклюлайф». 

Зухвале пограбування ломбарду відбулося у центрі Одеси. 

Курсанти Одеського державного університету внутрішніх справ мали змогу побачити, як їхні майбутні колеги, група поліцейських з міста Курахове, рятують цивільних. 

Диктор новин: Ірина Мінаєва

Схожі новини

Коментарі