Новини Одеси 17.08.2024

Головні новини Одеси за 17 серпня 2024 року

Останні два тижня наступ ЗСУ в Курській області не сходить з перших шпальт світових медіа. Близько тисячі зайнятих кілометрів території ворога, сотні полонених ворожих солдат. Але які політичні цілі та перспективи цієї військової операції? Чи наблизить вона Україну до бажаної перемоги та миру? Своїми думками з цього приводу з нами поділився аналітик Генадій Дубов.

Ковід повертається! Захворюваність за останній тиждень в Одеській області зросла втричі порівняно з попереднім, крім того збільшилася кількість госпіталізацій. Чи є особливі симптоми нових різновидів вірусу, як лікуватися, аби не допустити ускладнень, а також де і як можна отримати щеплення від COVID й інших захворювань, у програмі «Тема дня» розповідає доктор медичних наук Олена Колоденко.

«Допоможіть знайти людину», - оголошення з таким закликом нерідко з’являються в соцмережах. Малі діти, літні чи хворі люди можуть загубитися в великому місті. І завдати великого клопоту своїм рідним. Про те, як вберегти близьких від такої небезпеки нам розповіли в поліції охорони.

«Актори, кіно, Одеса…». Презентація нової книги Едуарда Амчиславського з такою назвою відбулась в одеській бібліотеці імені Костянтина Паустовського. У виданні представлені нариси про Леоніда Утьосова, Михайла Водяного, Богдана Ступку, Володимира Самойлова, Бориса Зайденберга, Романа Карцева й інших артистів, яких поєднала Одеса й кіно.

Люди різних професій невпинно поповнюють лави Збройних сил України. Кожен до повномасштабної війни йшов своїм власним шляхом, а нині їх долі сплітаються в одну мету – протистояння загарбникам. І кожен, як свідчить практика, говорять інструктори ЗСУ - зможе адаптуватись до служби у війську і стати корисним на своєму місці. Історії сильних людей – далі у матеріалі наших колег, військових кореспондентів Телерадіостудії Міністерства оборони України Бриз.

Диктор новин: Сергій Градов

Схожі новини

Коментарі