Новини Одеси 07.08.2024

Головні новини Одеси за 7 серпня 2024 року

Смертельна аварія на автодорозі Одеса - Рені. Автомобіль в'їхав у вантажівку - водій легковика загинув на місці ДТП.

В Одеській області серйозні травми отримав літній чоловік, він потрапив під колеса мопеда. Потерпілий - у реанімації.

До уваги водіїв. В період з 8-го по 10-те серпня по вулиці Генуезькій будуть проводитись роботи зі зміни організації дорожнього руху, а саме: спеціалісти будуть встановлювати дорожні знаки та наносити розмітку. Буде змінена кількість смуг руху, а саме - організована додаткова смуга руху в напрямку Аркадії. Тобто в бік центру міста залишається одна смуга, а в бік Аркадії від площі 10-го квітня буде дві смуги руху – повідомили в міськраді і попросили водіїв не залишати у нічний час транспортні засоби вздовж вулиці Генуезькій. А з 9-го серпня розпочнуться ремонтні роботи на площі Толбухіна.

Центр реабілітації відкрився в Одесі на базі міської лікарні. Там надають комплексну допомогу – медичну, фізіологічну, психологічну – не тільки ветеранам, а й усім, хто її потребує.

Наловили риби майже на 2 з половиною мільйони гривень. На озері Сасик затримали браконьєрів з великим уловом.

Понад 11 тисяч тон вуглекислого газу потрапило до атмосфери внаслідок пожеж на полях фільтрації – повідомляють в державній екологічній інспекції південно-західного округу. Запах гару одесити відчувають вже декілька днів підряд.

В Україну знову повертається спекотна погода. В Одесі вдень – близько 30-ти градусів. А це означає, що ми повинні захищати свій організм від перегріву та зневоднення. Як це робити, яку рідину вживати – ми поцікавилися у лікаря-ендокринолога Марії Жигаліної-Гриценюк.

Наша реальність нерозривно пов’язана з генераторами: саме вони стають в нагоді і виручають під час блекаутів, однак з ними виникають і проблемні питання, зокрема рівень шуму та викидів у повітря. Мешканці проспекту Шевченко зіштовхнулись з такою проблемою, адже, за їхніми словами, поруч з житловим будинком встановлений генератор промислових масштабів. І хоч зараз ситуація з електрикою нормалізувалася, що буде в осені та взимку – невідомо.

В Одесі затримали фітнес-тренера - його підозрюють у підпалах автомобілів військових у трьох містах-мільйонниках.

48 втікачів і водій - на Одещині зупинили "Камаз" з ухильниками Чоловіки намагалися втекти на територію невизнаної ПМР.

З легалізацією азартних ігор в Україні звернули увагу на проблему лудоманії – ігрової залежності. За даними «Опендатабот» кількість українців у Реєстрі лудоманів за перші шість місяців цього року збільшилась у два рази. Де межа між захопленням і залежністю? Чи є лудоманія хворобою і як її попередити в дітей? На ці питання нашій знімальний групі відповів лікар-нарколог Сергій Горанський.

Боги війни. Саме так називають морських піхотинців. Вони воюють в гарячих точках, наближаючи перемогу. На позиціях артилеристів морської піхоти побували військові кореспонденти Телерадіостудії Міністерства оборони України Бриз.

Аномальна спека в Україні цього року загрожує врожаю багатьох культур. Відповідно, ціни на продукти можуть зрости, але відчутного дефіциту у постачанні очікувати не слід. Докладніше про ситуацію на аграрному ринку розповів директор Економічного дискусійного клубу Олег Пендзин.

Диктор новин: Ірина Мінаєва

Схожі новини

Коментарі