Новини Одеси 29.06.2024

Головні новини Одеси за 29 червня 2024 року

Ті, хто полюбляє літню спеку – найближчими днями отримають задоволення у повному обсязі. Сонячну погоду без опадів із температурою повітря до 30-35 градусів прогнозують синоптики Гідрометцентру Чорного та Азовського морів. Адже на погодні умови впливатиме антициклон під короткою назвою «Бі». Крім іншого до важливої інформації для мешканців Одещини додаються температурні показники морської води.

Під час спеки можна частіше відчувати себе виснаженим і знесиленим, зокрема, через швидку втрату вологи в організмі. Директор одеського центру первинної медико-санітарної допомоги Олена Колоденко розповіла, як підтримувати водний баланс у спеку.

Менш ніж за місяць в Парижі стартують 33і Олімпійські ігри. В столицю Франції готуються відправитися і одеські спортсмени. Свою підтримку їм виказують юні художники з різних міст України. Ті, хто робить в спорті перші кроки, люди, життя яких пов’язане зі спортом або які є просто вболівальниками та тренери.

Життя кожної людини так чи інакше пов’язане зі спортом. Хтось займається їм професійно, хтось – вболіває на стадіонах або перед екраном, інші – малюють спортсменів, шиють їм одяг, обговорюють результати змагань.

Тривалі сумніви не доречні – необхідно діяти. Саме так вважає підприємець Роман, який більше півроку тому взяв в української держави грант для бізнесу. І сьогодні його сімейне підприємство вже працює на одеському Фонтані. Родина вимушена була переселитися з Бахмуту, а в місті біля моря вирішила відкрити свою першу власну справу.

3000 астероїдів пролітають поблизу Землі, стверджує голова Одеського астрономічного товариства Михайло Рябов. Яку небезпеку вони можуть становити для нашої планети, які ефективні способи ухилити їх від Землі розробили науковці, а також про те, яка космічна погода очікується найближчим часом - дивіться далі.

Диктор новин: Світлана Пензова

Схожі новини

Коментарі