НОВИНИ ГРАД » Новини компаній » CleverCart - зручний та безкоштовний конструктор сайтів для малого бізнесу
CleverCart – удобный и бесплатный конструктор сайтов для малого бизнеса
Читати grad.ua у  

Сьогодні важко представити бізнес, який не має власного сайту, адже більшість замовлень відбувається онлайн. Великі компанії зазвичай мають свою сторінку, а невеликі підприємці в багатьох випадках не готові вкладати кошти в створення веб-сайту.

Вирішення питання вкладення грошей у створення сайту невеликого бізнесу вирішено. Безкоштовний конструктор веб-сайтів clevercart.pro пропонує самостійно створити сторінку для організації зручних продажів товарів через соціальні мережі - Instagram, Facebook або TikTok.

Одним із прикладів використання конструктора є сайт магазину Naleske.jw, який спеціалізується на продажі ексклюзивних прикрас ручної роботи в широкому асортименті. Сайт пропонує клієнтам ознайомитися з різноманітною продукцією, зручно розподіленою за категоріями.

Метою стартапу CleverCart є надання простих інструментів підприємцям та малому бізнесу, що допомагають ефективно обробляти замовлення. Такі інструменти, як CRM-система та website-builder спрощують опрацювання замовлень через соціальні мережі.

Створення сайту-вітрини дозволить створити ідеальні умови для ознайомлення клієнтів з товарами, оптимізувати процес оплати продукції та зменшити ресурси на обробку замовлень.

как сделать сайт

Як створити сайт самостійно за допомогою CleverCart

Створення сайту-вітрини - простий процес, який можна зробити самостійно за короткий термін. Для цього потрібно створити опис магазину та додати його логотип.

Після цього слід додати продукцію та розподілити їх різновиди за категоріями. Наступним кроком є уточнення варіантів оплати товару та доставки її покупцям.

Ці декілька етапів дозволять швидко та без зайвих зусиль приймати і опрацьовувати замовлення. Основний функціонал конструктора - безкоштовний.

Для тих користувачів, які потребують розширених функцій, наявні додаткові платні опції.

конструктор сайтов CleverCart




Схожі новини

Коментарі