НОВИНИ ГРАД » Новини » Спорт » Чорноморські волейболістки виграли другий поспіль турнір

Чорноморські волейболістки виграли другий поспіль турнір

Черноморские волейболистки выиграли второй подряд турнир
Читати grad.ua у  

Спортсменки Дар’я Романюк та Єва Сердюк здобули другу поспіль перемогу на турнірі «Beach Pro Tour Futures» з пляжного волейболу, вигравши змагання в турецькому Баликесірі. Про це повідомляє Пресслужба відділення НОК України в Одеській області.

Пара із Чорноморська у напруженому фіналі, який тривав 64 хвилини, взяли верх над естонським дуетом Хеленою Холлас та Лісою Реммельг – 2:1. Українки набрали відразу 400 очок в залік світового рейтингу. А два тижні тому Дар’я і Єва здобули перемогу на «Фьючерсі» у Варшаві, взявши старт з кваліфікації (7 перемог в 7 матчах). Дар’я з Євою зробили те, що нікому ще не вдавалося в історії українського пляжного волейболу – і серед жінок, і серед чоловіків: вони виграли два турніри «Світового туру» з один сезон, причому зробили це поспіль, за два тижні.

Зазначається, що чорноморський дует чемпіонок світу серед юніорів 2022 року відновив цього року спільні виступи після більш ніж річної перерви, тому розпочав рік майже з нульового рейтингу. Цього року Єва з Дар’єю посіли 4-е місце на чемпіонаті Європи (U-22), потім завоювали дві медалі на турнірах Європейської східної зональної асоціації : срібло в Естонії і бронзу в Латвії , набравши важливі очки в світовий рейтинг, що дозволило розпочати участь в турнірах «Beach Pro Tour».

Нагадаємо, що, крім двох перемог на «Фьючерсах», Дар’я Романюк та Єва Сердюк 15 вересня вперше завоювали титул чемпіонок України, взявши верх над першою парою національного рейтингу Тетяною Лазаренко та Мариною Гладун.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: