НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » У Пересипському районі чоловік побив незнайомця – постраждалий в лікарні

У Пересипському районі чоловік побив незнайомця – постраждалий в лікарні

В Пересыпском районе мужчина избил незнакомца – пострадавший в больнице
Читати grad.ua у  

Подія сталася в одному з дворів на вулиці Генерала Бочарова у першій половині дня. Між незнайомими між собою громадянами виник словесний конфлікт. Розповіли у ГУНП в Одеській області.

Суперечка переросла у бійку, в ході якої один чоловік наніс іншому декілька ударів палкою по голові. Після сутички зловмисник та потерпілий розійшлися, а вже вдома останньому стало зле. Це помітив його знайомий, з яким вони разом винаймають житло, і викликав «швидку». Побитого містянина вночі з місця мешкання госпіталізували до лікарні з травмами голови, серед яких закрита черепно-мозкова травма та субдуральна гематома.

Наступного дня правоохоронці викрили правопорушника. Ним виявився житель того ж, Пересипського району, що і потерпілий. Зловмисника розшукали на одному з ринків міста і затримали. Пояснити свій вчинок чоловік відмовився.

Слідчі повідомили фігуранту про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, тобто умисному тілесному ушкодженні, небезпечному для життя в момент заподіяння. Йому загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: