НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » У Чорноморську чоловік утримував у заручниках родичів
У Чорноморську чоловік утримував у заручниках родичів
Читати grad.ua у  

Сьогодні близько 12 години до правоохоронних органів надійшло повідомлення про те, що в одній із квартир на четвертому поверсі у місті Чорноморськ жінка просить допомоги.

Поліцейськими, що прибули на місце НП, було встановлено, що в квартирі знаходиться 29-річний місцевий житель зі своєю дружиною і маленькою дочкою. Чоловік відпустив тещу, а жінку з дитиною утримував, погрожуючи завдати тілесних ушкоджень. Співробітники поліції вели переговори з хлопцем. Через деякий час зловмисника було затримано. Жінку з дитиною звільнили.

Висяняються всі обставини.

сотрдники полиции

Оновлено

У ході переговорів зі зловмисником правоохоронцям вдалося умовити його відпустити матір колишньої співмешканки. 46-річну жінку він передав представникам муніципальної варти з вікна квартири на балкон. Її доправили до лікарні, де діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, множинні гематоми на обличчі та рану на передпліччя. Відпускати колишню співмешканку з дитиною чоловік категорично відмовився.

Мати з дочкою вдалося звільнити завдяки оперативній комбінації із залученням переговорників та підрозділу КОРД.

26-річна жінка, як і її мати, зазнала домашнього насильства, її доставили до медичного закладу із забоями голови, обличчя та руки. Дитина фізично не постраждала, вона зараз зі своєю мамою.


Схожі новини

Коментарі