НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » П'яний чоловік побив жінку на зупинці громадського транспорту в Одесі

П'яний чоловік побив жінку на зупинці громадського транспорту в Одесі

Пьяный мужчина избил женщину на остановке общественного транспорта в Одессе
Читати grad.ua у  

Відео нападу розмістили багато пабліків. Подія мала місце ввечері 17-го липня на вулиці Успенській. Поліцейські розслідують усі обставини конфлікту.

Поліцейські встановили, що 38-річний громадянин сусідньої країни, який мешкає в Одесі, під час поїздки в громадському транспорті почав сварку з кондукторкою, яка нібито образила його дружину. За працівницю громадського транспорту заступилася 30-річна одеситка. Чоловік переключив увагу на неї. Як повідомили в поліції: 

Зловмисник почав бити руками і ногами, тримаючи потерпілу за волосся.

Співробітники поліції, які прибули на виклик, порушника доставили у відділення поліції для з'ясування всіх обставин події. Медичний огляд на стан сп'яніння показав вміст алкоголю в його організмі 1,22 проміле.

Начальник відділення поліції №1 Одеського районного управління поліції №1 підполковник поліції Володимир Чернухін, повідомив: 

За фактом побиття жінки розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.125 Кримінального кодексу України, якою кваліфікується умисне легке тілесне ушкодження. У межах розслідування призначено судово-медичну експертизу, за результатами якої буде встановлено, які саме тілесні ушкодження правопорушник завдав потерпілій та їхній ступінь тяжкості.
Після отримання експертного висновку вирішуватиметься питання про повідомлення фігуранту про підозру. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до 850 гривень, або громадських робіт на строк до двохсот годин, або виправних робіт на строк до одного року.

У пабліках з'явилася інформація, що нападник є співробітником охоронної фірми «Самсон». Однак керівництво фірми, у соцмережах спростувало цю інформацію.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: