НОВИНИ ГРАД » Новини » Новини культури » Благодійна виставка «Об'єднані аквареллю» проходить в Одесі
Благотворительная выставка «Объединенные акварелью» проходит в Одессе
Читати grad.ua у  

Майже 100 українських художників-акварелістів, архітекторів, пейзажистів та майстрів ботанічного живопису об'єдналися у своєму прагненні підтримати Україну. Вони надали свої роботи для благодійного проєкту «Об'єднані аквареллю», який відкрився в Одеському музеї західного та східного мистецтва.

Майстри виставили свої роботи для розпродажу, кошти підуть на потреби ЗСУ та постраждалих від агресії громадян.

Ініціатором благодійного проєкту стала художниця Юлія Шарапова. Вона розповіла, що раніше малювала листівки для благодійних ярмарків на користь ЗСУ. А сьогодні об'єднала ідеєю благодійного розпродажу вже акварелістів із різних міст:

Тут представлені заслужені художники України, члени Спілки художників із Херсона, Одеси, Дніпра, Львова, Києва. Ми всі з різних куточків, але всі ми українці. І нам треба об'єднуватися і підтримувати одне одного. 

Окрім картин на благодійній виставці представлені листівки, еко-сумки та ексклюзивні поштові марки. На експонатах є QR-коди, за допомогою яких можна одразу зв'язатися з автором роботи.

Незабаром онлайн-платформа з такою самою назвою – «Об'єднані аквареллю» – дасть можливість усім охочим у різних містах і країнах придбати акварельні твори та через мистецтво допомогти українським воїнам.


Схожі новини

Коментарі