НОВИНИ ГРАД » Новини » В Одеській області через мережеві обмеження діють графіки відключень електроенергії
В Одесской области из-за сетевых ограничений действуют графики отключений электроэнергии
Читати grad.ua у  

У містах, що постраждали від атак по енергооб'єктах, повністю пожвавлена критична інфраструктура, частково відновлена робота електротранспорту, повідомили в Укренерго.

Також відновлено можливість подачі електроенергії мережами обленерго для всіх споживачів, які були знеструмлені. Але на підстанціях «Укренерго», які передають електроенергію від електростанцій до мереж обленерго, пошкоджено важке високотехнологічне обладнання, заміна якого потребує часу. Тому високовольтні мережі не можуть передавати великі обсяги електроенергії, необхідні для покриття всіх потреб. У зв'язку з цим у найбільш постраждалих регіонах діють графіки погодинних відключень. Серед яких Одеська область і Харківська.

У Хмельницькій області та Кривому Розі поки обмежень немає. Але в разі зростання споживання Диспетчерський центр "Укренерго" буде змушений застосувати заходи обмеження споживання. 

Імпорт електроенергії заплановано з 5 країн: Румынии, Словакии, Польши, Венгрии, Молдовы. Общим объемом 12 802 МВТ*ч, с максимальной мощностью в отдельные часы до 1 537 МВт.

Экспорт: не запланирован.

Подписаться на уведомления об отключениях

Схожі новини

Коментарі