НОВИНИ ГРАД » Новини » Подробиці нічної атаки шахедів на Одесу
Подробности ночной атаки шахедов на Одессу
Читати grad.ua у  

У ніч на 23 лютого ворог атакував Одеський регіон ракетами типу Х-31П і Х-22 та безпілотниками. Силами ППО вдалося збити 9 "Шахедів". Військові повідомили - ракети втратили свою бойову здатність ще в повітрі. Однак, на жаль, не обійшлося без жертв і руйнувань. Унаслідок падіння збитого дрона на будівлю промислового підприємства в Одесі загинули 3 людини.

Один із безпілотників упав на цивільне підприємство в прибережній зоні Одеси, що спричинило масштабну пожежу площею в 500 кв метрів. Над її ліквідацією рятувальники працювали понад 10 годин.

За словами керівника Об'єднаного координаційного пресцентру сил оборони півдня України Наталії Гуменюк, ворожі безпілотники фактично одночасно курсували разом із тактичною та стратегічною авіацією. Таким чином, ворог намагався перевірити готовність нашої протиповітряної оборони.

За процесуального керівництва прокурорів Одеської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни.


Схожі новини

Коментарі