НОВИНИ ГРАД » Новини » TENET: надійний зв'язок під час війни в Україні
TENET: надежная связь во время войны в Украине
Читати grad.ua у  

Життя в Миколаєві потроху відновлюється – попри відсутність питної води та можливі ворожі атаки, люди повертаються додому. Найскладніший період місто-герой пережило ще на початку війни – коли майже щодня Миколаїв потерпав від ворожих обстрілів, в результаті яких були проблеми зі зв’язком. Але на допомогу завжди приходили працівники телекомунікаційної кампанії TENET.

Говорять, в одне місце по декілька разів не прилітає – але жителі Миколаєва впевнилися в зворотному. И  працівникам кампанії TENET іноді доводиться налагоджувати комунікації вже після повторного обстрілу.

Але незважаючи на страхи і складнощі, тенетівці робили і роблять свою роботу і забезпечують жителів Миколаєва якісним зв'язком.  И  готові і до інших труднощів війни – наприклад, до можливих блекаутів. Незважаючи на те, що в будинку може не бути світла, люди все одно мають можливість скористатися інтернетом.  Енергонезалежність – головна перевага технології GPON. До початку повномасштабного вторгнення цією технологією користувалися близько 40% абонентів в Миколаєві, проте зараз їхня кількість збільшилася більше ніж вдвічі – розповідають працівники TENET.

Миколаїв пережив чимало складнощів, але попри все – життя продовжується. З початку повномасштабного вторгнення телекомунікаційна кампанія TENET – ні на день не зупинила свою роботу, а її працівники розповідають, що готові робити все, аби навіть під час війни їхні абоненти не відчували жодних незручностей.


Схожі новини

Коментарі