НОВИНИ ГРАД » Відключення світла, води та газу » Світло в будинки одеситів знову подаватиметься за графіками
Світло в будинки одеситів знову подаватиметься за графіками
Читати grad.ua у  

Світло повертається до будинків одеситів. Як заявив голова правління НЕК «Укренерго» Володимир Кудрицький, енергетикам вдалося усунути проблеми у мережі навіть раніше за намічені терміни.

Нагадаємо, що 4 лютого сталася аварія на ключових підстанціях, які живлять Одесу та область. Незадовго до цього вони зазнали масштабних пошкоджень внаслідок ракетних атак ворога.

Сьогодні «Укренерго» обіцяє наростити постачання мегаватт до Одеси. Триває тестування графіків, стабілізаційних відключень, які мешканці зможуть знайти на сайті ДТЕК. Як повідомляють у компанії, тепер споживачі будуть розділені на 6 груп, що дозволить забезпечити справедливість і по черговість подачі світла всім жителям Одеської області.

На жаль, ситуація у регіоні все ще складна, тому можливі перебої у графіках відключень світла. У свою чергу в одеській військовій адміністрації повідомили, що завдяки підключенню генераторів до об'єктів критичної інфраструктури та низки заходів, які не розголошуються, вдалося покращити ситуацію в районі та місті. Хоча, за словами голови ОВА, лише за ніч з 8 на 9 лютого в Одеському районі сталося понад 100 локальних аварій.

* Інформацію про заплановані та аварійні відключення отримано з офіційного інтернет-ресурсу АТ «ДТЕК Одеські електромережі». Проcьба враховувати, що подана інформація є довідковою та не містить адреси, які можуть бути відключені аварійно. Також, не виключено, що деякі із запланованих відключень можуть бути скасовані, або перенесені на інший термін, про що буде зазначено додатково.

Телефони для довідок ( цілодобово):

+38 (048) 705-90-90

+38 (048) 752-90-90

+38 (095) 750-90-90

+38 (068) 750-90- 90

Подписаться на уведомления об отключениях


Схожі новини

Коментарі