НОВИНИ ГРАД » Новини » Одеський кардіологічний центр приймає як одеситів, так і переселенців
Одесский кардиологический центр принимает как одесситов так и переселенцев
Читати grad.ua у  

Пацієнтам із хронічними хворобами серцево-судинної системи, а також тим, хто потребує ургентного медичного втручання, готові прийти на допомогу лікарі-кардіологи. В Одесі кардіологічний центр оснащений усім необхідним та приймає пацієнтів цілодобово.
Одеса за часи війни стала притулком для багатьох жителів інших регіонів.

Відділення інтервенційної кардіології та реперфузійної терапії на базі багатопрофільної міської лікарні обладнане всім необхідним для надання планової та цілодобової ургентної допомоги хворим на кардіологічний профіль. У структурі відділення є блок інтенсивної терапії та рентгеноопераційний блок, де найближчим часом буде встановлено ангіограф – сучасне обладнання, яке дозволяє проводити операції при гострому інфаркті міокарда та при інсульті.

Одна з головних переваг сучасного кардіологічного відділення полягає в тому, що всі відділення екстреної та невідкладної допомоги знаходяться у безпосередній близькості, що дозволяє оперативно надати необхідну допомогу ургентним пацієнтам.

Одеситам можна сказати пощастило. Для надання кардіологічної допомоги створені всі умови, на найвищому міжнародному рівні. Але лікарі все ж таки радять берегти себе, дбати про своє здоров'я, щоб роботи у кардіологів було якнайменше.


Схожі новини

Коментарі