НОВИНИ ГРАД » Новини » Повертається продаж квитків на поїзди за паспортами
Возвращается продажа билетов на поезда по паспортам
Читати grad.ua у  

Чергове "нововведення" має допомогти боротьбі зі спекулянтами. Мінінфраструктури отримує тисячі листів від пасажирів, які звертаються із проханням запровадити іменні квитки. Крім того, як повідомив віце-прем'єр-міністр – міністр інфраструктури Борис Колесніков, встановлено численні факти спекуляцій із боку самих працівників залізниць: касирів та провідників. Так, під час перевірки одного з поїздів виявилося, що із 120 пасажирів 90 були без квитків.

З Нового року придбати квиток на потяг можна буде за наявності документа, що засвідчує особу (внутрішній або закордонний паспорт, посвідчення водія, військовий квиток, студентський квиток тощо).

Нагадаємо, з 25 грудня всі власники смартфонів через інтернет зможуть придбати квиток, не роздруковуючи - зберегти QR-код собі в телефон та прийти до поїзда, не звертаючись до залізничних кас. Раніше Колесников заявляв, що повертатися до практики продажу квитків за паспортами Україна не буде. Питання зі спекуляціями віце-прем'єр обіцяв вирішити за допомогою додаткових поїздів.


Схожі новини

Коментарі