НОВИНИ ГРАД » Новини » «Золотой берег» будет сдан в срок

«Золотой берег» будет сдан в срок

«Золотой берег» будет сдан в срок
Читати grad.ua у  
Поставлена точка в одном из судебных процессов, связанных с ЖК «Золотой берег». На протяжении многих лет ни одна компания не хотела  брать обязательств по достройке дома в связи с большими долгами. Пару лет назад кооператив «Морской 1» все же продолжил строительство. Однако в то время, как говорит большинство инвесторов, они  живут надеждой поскорее вселится в свой долгострой, меньшинство – не соглашается с условиями застройщика.  И разными судебными исками оттягивают достройку комплекса, считает большинство вкладчиков. 

Вадим Тертицький, адвокат, представник обслуговуючого кооперативу ЖБК «Морський 1»:
Інвестор не погодився з умовами запропонованому йому до вступу до кооперативу і вирішив, що таким чином він зможе захистити свої права. І хотів   угоду про внесення цільового внеску недійсним для того щоб, на мою думку, просто зупинити будівництво чи якимось чином сповільнити його темпи. 

На этот раз причиной судебного иска стала непосредственно процедура передачи  жилищного комплекса кооперативу «Морской 1». После рассмотрения дела суд признал, что объект был передан кооперативу абсолютно законно. 

Вадим Тертицький, адвокат, представник обслуговуючого кооперативу ЖБК «Морський 1»:
Сьогодні винесено рішення по даній справі, у позиві відмовлено. Суд констатував даним рішенням, що об’єкт був переданий у відповідності до норм діючого законодавства і відповідно підстав доля скасування даної угоди немає. Після того як воно вступить в законну силу це буде додаткове підтвердження того, що дійсно кооператив «Морський» правомірно отримав даний об’єкт  і правомірно там знаходиться і добудовує даний комплекс.

Для большинства инвесторов это означает, что строительство не будет остановлено, а, значит, инвесторы, спустя более 10-ти лет ожидания, все же смогут получить свои законные квартиры. 

Вадим Тертицький, адвокат, представник обслуговуючого кооперативу ЖБК «Морський 1»:
Будівництво не буде зупинятись, дійсно будівництво буде надалі продовжуватись. Для всіх інвесторів це додаткове підствердження того, що дійсно кооператив «Морський», який отримав даний об’єкт, він правомірно його отримав. І відповідно він буде передавати саме права на ті квартири які знаходяться в даному об’єкті.
Вы живете в новострое?
ДА
НЕТ
ДА 0%
НЕТ 0%
-525

Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: