НОВИНИ ГРАД » Авто » Як придбати Зелену Карту онлайн: Все, що потрібно знати про страховку для подорожей

Як придбати Зелену Карту онлайн: Все, що потрібно знати про страховку для подорожей

Читати grad.ua у  

В автомобільній подорожі країнами Європи та деяким іншим не обійтися без Зеленої карти. Цей міжнародний страховий поліс потрібний для того, щоб захистити відповідальність водіїв на закордонних дорогах. Якщо такий власник транспортного засобу стане винуватцем аварії, його страхова компанія виплатить збитки постраждалій стороні.

Якщо раніше зелена карта в Одесі була доступна для оформлення лише в офісі страхової компанії, то сьогодні її можна купити онлайн. Це означає, що водіям не потрібно гаяти час на візит до страховика, щоб підготувати необхідні документи для подорожі. Купити Зелену карту на будь-який бажаний період дії можна віддалено (навіть з іншої країни).

Зеленая карта

Що дає Зелена картка від надійного страховика

У країнах Європейського Союзу діють набагато вищі ліміти компенсацій. Так, винуватців ДТП у деяких випадках зобов'язують виплачувати шестизначні суми у євро для покриття завданих збитків. Звісно, ​​такі кошти є не в кожного. Тому наявність актуального міжнародного полісу – це необхідність.

Крім того, актуальне страхування Зелена карта забезпечує безпроблемне перетин кордону. А під час пересування європейськими дорогами — відсутність ризику отримати штраф за те, що водій не має при собі обов'язкових документів.

Як найзручніше оформити Зелену карту для подорожей

Зелена карта — страховка, яку можна швидко і легко оформити онлайн. Процедура заповнення даних та покупки займає 10-15 хвилин. А поліс буде на руках у вас протягом доби після оформлення. Нагадуємо, що міжнародний сертифікат набирає чинності через 24 години після покупки. Тому при виїзді за кордон подбайте про його наявність заздалегідь.

Щоб оформити автострахування за системою Зелена карта:

  1. Перейдіть на сайт вибраного страховика.
  2. Відкрийте розділ "Зелена карта".
  3. У стандартній формі вкажіть країни, які ви плануєте відвідати.
  4. Виберіть термін дії полісу від 15 днів до 1 року.
  5. Вкажіть тип транспортного засобу.

На сайті «Страхування в Одесі для Вас» після виконання цих дій ви відразу побачите актуальну вартість сертифіката конкретно для вашого ТЗ. Залишиться лише натиснути кнопку «Оформити» і надати дані для сертифіката. Потім підписати договір автострахування і насолоджуватися абсолютною впевненістю на закордонних дорогах.




Схожі новини

Коментарі