НОВИНИ ГРАД » Статті » Ремонт турбіни: причини, проведення робіт

Ремонт турбіни: причини, проведення робіт

Читати grad.ua у  

Багато автовиробників встановлюють турбіни на дизельні та бензинові двигуни. Це популярний спосіб збільшити потужність силової установки на 20-30% та отримувати задоволення від динамічної їзди. Але турбовані агрегати вимагають обслуговування та дотримання правил експлуатації.

Падіння потужності автомобіля може бути ознакою проблем із турбіною. Повний комплекс послуг із реконструкції із застосуванням сучасного обладнання надають на TurboSTO в Одесі. Працівники автосервісу безкоштовно проводять діагностику на спеціальному стенді, щоб дізнатися більше про стан агрегату.

Ремонт турбины в Одессе

Коли необхідний ремонт

Турбокомпресор працює за рахунок обертання потоку вихлопних газів за високої температури, при цьому його елементи інтенсивно обертаються. Це призводить до швидкого зношування комплектуючих через механічні навантаження або засмічення. Ремонт турбін в Одесі https://turbosto.com.ua/ua/remont-turbin/remont-turbin-v-odesse/ може включати ряд додаткових послуг для повного відновлення авто.

Водії часто ігнорують ознаки поломки, але в цьому випадку незабаром доведеться оплачувати дорожчі та масштабні роботи. Про проблеми з турбокомпресором повідомляє синюватий чи чорний дим із вихлопної труби. У процесі їзди двигун періодично втрачає потужність, функціонує нестабільно, особливо під час активації турбіни.

Ще один симптом - підвищення витрати палива, коли заправлятися доводиться частіше. Автомобілі з несправними турбінами швидше, ніж зазвичай, споживають олію, видають нехарактерні звуки під час їзди. Але головна причина, через яку водії звертаються до автосервісу – втрата потужності. У цьому випадку турбіна втрачає своє пряме призначення, тому одразу підозрюють, що з нею не все гаразд. Для відновлення необхідно звернутися до професійного сервісу.

Як проводять ремонт: види робіт

Процедура починається з діагностики на комп'ютері та із застосуванням сучасного обладнання – так вдасться на 100% визначити причину поломки. Тестування дозволить визначити вартість послуг та виконати лише необхідні для реставрації роботи без зайвих переплат. Для ремонту турбонаддува важливим є не тільки оснащення, але й практичний досвід – вони мають спеціалісти TurboSTO.

TurboSTO - ремонт турбины в Одессе

Майстри приймають на реконструкцію турбіни як легкових, і вантажних машин. Залежно від результатів діагностики виконують такі роботи:

  • ремонт. Передбачає заміну опорних підшипників та втулок ковзання, видалення забруднень та нагару з корпусу. У процесі проводять балансування валу, розкоксування масляної системи впуску, потім на стенді відновлюють заводські параметри;
  • капітальна реконструкція Включає всі дії, перераховані вище, та додатково встановлення нової крильчатки. Після завершення фахівці повернуть турбокомпресору початкові параметри;
  • заміна картриджа. Це простий та ефективний спосіб відновити роботу турбіни. Майстри змінюють усі внутрішні деталі картриджа, ретельно чистять корпус від нагару та бруду;
  • відновлення актуаторів та сервоприводів. У процесі усувають різного роду поломки та встановлюють нові деталі, що підходять для конкретної марки та моделі авто.

Реставрація турбіни дозволить уникнути покупки нового вузла. Процедура передбачає розбирання несправного компресора, тому для виконання робіт краще звертатися до професіоналів. TurboSTO гарантує якісне виконання та реставрацію для власників легкових та вантажних автомобілів будь-яких марок. Незалежно від пробігу на послуги надають гарантію 3 роки.

Реставрація турбіни дозволить уникнути покупки нового вузла. Процедура передбачає розбирання несправного




Схожі новини

Коментарі