НОВИНИ ГРАД » Статті » Як вибрати корм для собаки
Как выбрать корм для собаки
Читати grad.ua у  

Харчування домашнього улюбленця – важлива складова довголіття та активності собаки. Тому слід дуже ретельно підходити до вибору кормів, адже для багатьох тварин він є основою харчування та джерелом корисних мікроелементів та вітамінів.

Кожен вихованець індивідуальний – він має свої особливості та потреби організму, смакові уподобання. Широкий асортимент кормів, який пропонує інтернет-магазин "Клуб 4 Лапи", дозволяє підібрати ідеальний варіант харчування для різних порід собак. За допомогою правильно обраного раціону, ви зможете подбати про собаку якнайкраще.

Клуб 4 Лапи – це суспільство людей, яких поєднує любов до тварин. Тут ви знайдете рекомендації фахівців, спеціальні пропозиції та можливість обмінюватися досвідом із однодумцями.

Здорове харчування для собак – запорука довголіття улюбленця

У світі дуже важливо дбати про харчування, оскільки від цього залежить правильне функціонування всіх систем організму. Особливо правильне харчування важливе для домашніх улюбленців, адже переважно вони їдять сухий або вологий корм.

Для збереження балансу у харчуванні собаки слід вибирати збалансований раціон, збагачений вітамінами, мінералами та мікроелементами. Такий корм включає жири, білки, вуглеводи в оптимальному співвідношенні.

Якісні корми сприяють зміцненню імунітету, підвищують рівень активності улюбленця та нарощування м'язової маси. Корм Клуб 4 Лапи збагачений вітамінами групи A, B, E, D, K. Вміст жирних кислот у раціоні покращує якість шкіри та вовни вихованця.

Преміум лінійка кормів для собак містить пробіотики, які позитивно впливають на функціонування системи травлення. В асортименті є харчування для собак схильним до ожиріння, які допомагають контролювати вагу через низький вміст жирів і наявність L-карнітину, що переводить жири в енергію.

Корм для собаки

Переваги харчування для собак від Клуб 4

Інтернет-магазин Клуб 4 Лапи пропонує великий вибір кормів для собак. Кожен раціон розроблений е, відповідно до потреб домашнього улюбленця - віку, породи, розміру, рівня активності та інших особливостей.

Кожен власник може самостійно підібрати харчування для свого улюбленця або проконсультуватися зі спеціалістами магазину, щоб бути впевненим у правильному виборі.

Каталог магазину пропонує:

  1. Базову лінійку харчування, що підходить для більшості собак без особливих потреб та захворювань.
  2. Спеціалізовану лінійку харчування для собак з особливостями організму, наявністю захворювань або відхилень.
  3. Різні снеки та ласощі для собак.
  4. М'які консерви, які дозволять урізноманітнити харчування домашнього улюбленця.

Продукція Клуб 4 Лапи сертифікована та відповідає міжнародним стандартам якості. У складі відсутні штучні ароматизатори, барвники, антибіотики та гормони. Усі інгредієнти для кормів високої якості. Тому, купуючи корм для собак в інтернет-магазині Клуб 4 Лапи, ви можете бути впевнені, що ваш улюбленець отримає з харчуванням все необхідне для здоров'я, розвитку та довголіття.




Схожі новини

Коментарі