НОВИНИ ГРАД » Статті » Підготовка до лазерної епіляції рук
Подготовка к лазерной эпиляции рук
Читати grad.ua у  

Вже не перший рік лазерна епіляція демонструє позитивні результати у боротьбі з небажаним волоссям на руках. Тому що робить це безболісно, безпечно та ефективно. Що сприяє зростанню популярності серед жінок різних вікових категорій. Але для тих, хто тільки зараз зважився спробувати її, важливо дізнатися, як правильно виконати підготовку до епіляції рук лазером. З цим розібратися нам допоможуть лікарі мережі центрів ЕпіЛазер. Вони працюють у сфері лазерної косметології понад 5 років і знають все про цю послугу.

Навіщо потрібно готуватися

Лазерна епіляція полягає в технології селективного фототермолізу – вибіркового термічного на конкретне джерело. У випадку волосся - це пігмент меланін, який його насичує кольором. Енергія, що виробляється лазером, поглинається високомолекулярним пігментом, внаслідок чого волосяний стрижень нагрівається, передає тепло фолікулу і тим самим руйнує його. Правильна підготовка забезпечує безпечну дію лазера на шляху до бездоганної шкірної гладкості. Так, незалежно від складності косметологічної маніпуляції, вона може негативно позначитися на здоров'ї та якості життя людини.

Яка підготовка до лазерної епіляції рук

Підготовчий етап триває 1 місяць. Перед записом до салону слід виключити протипоказання та виконати деякі пункти правил:

  1. За 3 тижні не можна вищипувати волоски за допомогою шугарингу, механічного епілятора, воску, пінцету та інших альтернативних способів.
  2. За 2 тижні відмовитися від автозагару, відвідування пляжу та солярію. Перед виходом на вулицю слід наносити на шкіру засоби із захисними ультрафіолетовими фільтрами SPF-50 - 80.
  3. За 12 днів припинити приймати антибіотичні препарати тетрациклінового ряду, засоби на основі фторхінолону. Але перед тим, як це робити, рекомендовано закінчити розпочатий курс лікування або проконсультуватися з лікарем.
  4. За 24 години необхідно ретельно поголити руки бритвеним станком або скористатися депіляційним кремом. Не дозволяється наносити косметику з вмістом спирту, а також вживати алкоголь, оскільки це зможе посилити болючі відчуття.

Важливо дотримуватись цих правил і не порушувати графік відвідування салону, складених косметологом.

Важливість підготовки до процедури лазерної епіляції

Такі заходи мінімізують багато ризиків. Наприклад, після перебування на пляжі з'являється засмага, а значить у шкірі сконцентровано значну кількість меланіну. Вплив лазера може спричинити опік. Якщо ж говорити про деякі лікарські препарати, то, наприклад, антибіотики підвищують чутливість шкірних покривів, що підвищує ймовірність термічного ушкодження.

Відповідально варто поставитися до рекомендацій щодо висмикування волосків до і навіть після процедури. Адже під час таких маніпуляцій вдається витягти лише їхню видиму частину. А для процесу епіляції, ця волосяна частка необхідна для передачі світлової енергії до коріння. І якщо пропустити цей етап, то досягти хорошої результативності не вийде, а отже, немає сенсу робити лазерну епіляцію.

Алгоритм проведення процедури

Лікар-косметолог спочатку проводить консультацію та оглядає руки з метою виявлення можливих протипоказань. Далі пропонує пацієнту сісти на косметологічну кушетку та надіти захисні окуляри. На основі індивідуальних особливостей клієнта налаштовується апарат. На руки наноситься спеціальний прозорий гель, що забезпечує легке переміщення контактної маніпули у вигляді пістолета.

Лікар приступає до епіляції шляхом прикладання наконечника маніпули до шкіряної поверхні, обробляє її кожен міліметр швидкими лазерними імпульсами. При цьому можна відчути незначні поколювання, що говорить про нагрівання фолікулів. За один візит до косметолога вдається видалити близько 20% волосистості, що перебуває у стадії активного зростання. А для «сплячої» їхньої частини буде потрібно додаткових 5-10 сеансів.

Переваги

Лазерна епіляція рук допомагає досягти чудових результатів:

  • ефект зберігається надовго;
  • відсутність подразнення, запалення та вростання;
  • безболісність;
  • безпека;
  • зручність та комфорт;
  • сучасність.

Також великим плюсом є усунення жорсткої щетини.

Коректна підготовка до сеансу лазерної епіляції зони рук – запорука отримання очікуваного ефекту без шкоди організму. Для отримання додаткової консультації фахівців рекомендуємо звертатися до перевірених місць.

Мережа EpiLaser вважається однією з найкращих в Україні. Тут застосовують передове обладнання, надають сервіс європейського рівня, підтримують баланс високої якості послуг та розумних цін. Це підтверджують численні відгуки клієнтів. Кваліфіковані лікарі-косметологи з багаторічним практичним досвідом у сфері епіляції, докладно розкажуть, які заходи потрібно вживати та що правильно зробити з руками для отримання їхньої гладкості.




Схожі новини

Коментарі