НОВИНИ ГРАД » Статті » Біржові торги кругляком: специфіка в Україні
Биржевые торги кругляком: специфика в Украине
Читати grad.ua у  

Останніми роками в Україні підвищується попит на купівлю бізнесом необробленої деревини. Цей матеріал є основним для різноманітних галузей економіки – будівельна, меблева та інші.

Зростання попиту на кругляк викликає необхідність створити умови для безпечної торгівлі матеріалом. Тому сьогодні в українському суспільстві діють біржові торги кругляком. Проведення аукціонів необробленої деревини дозволяє забезпечити безпечні умови купівлі матеріалу високої якості.

Популярність торгів постійно зростає на українському ринку, що підтверджується статистичними даними, відповідно до яких рівень продажів необробленої деревини на аукціонах становить близько 90%. Учасники з усіх регіонів країни приєднуються до біржових торгів, що в певній мірі зумовлено простотою подачі заявки на учать в аукціоні.

Акредитація для участі в торгах за напрямом «необроблена деревина»

Для участі в біржових торгах кругляком учасникам необхідно пройти акредитацію в електронній торговій системі. Ця система дозволяє швидко та ефективно реалізувати необроблену деревину та матеріали.

Завдяки електронній системі вдається уникнути корупції, підвищити громадський контроль та збільшити кількість покупців даної категорії матеріалів. Простота та зрозумілість реєстрації дозволяє кожному бажаючому прийняти участь в біржових торгах.

Участь в аукціонах можуть прийняти юридичні особи, фізичні особи-підприємці або філії (представництва) юридичних осіб. Для прийняття участі в торгах слід пройти реєстрацію в електронній системі на сайті https://www.ueex.com.ua/presscenter/news/yasen-kruglyak-yaka-tsina-kuba-vitchiznyanogo-lisu/. Бажаючим прийняти участь в аукціоні необхідно заповнити анкету, що дозволить отримати статус члена Української енергетичної біржі та стати учасником торгів.

Процедура акредитації в електронній системі складається з декількох кроків:

  1. Реєстрація в електронній системі
  2. Ознайомлення з майбутніми торговими сесіями.
  3. Подача заявки на сайті для участі торгах.
  4. Сплата гарантійного внеску.
  5. Сплата внеску за обробку даних.
  6. Надання документів, які є необхідними для участі в торговій сесії.

Тобто процедура акредитації є досить простою та зрозумілою. У разі виникнення питань щодо реєстрації та подачі заявки на участь у торгах, Ви можете звернутись до спеціалістів, які із задоволенням допоможуть та проконсультують Вас.

Переваги участі в аукціонах з продажу необробленої деревини

Основними перевагами участі в торгових сесіях необробленої деревини виступають:

  1. Гарантія високої якості товарів.
  2. Оптимальна ціна, яка формується за допомогою ринкових принципів.
  3. Наявність конкуренції, що дозволяє знизити вартість продукції.
  4. Однакові можливості для всіх учасників торгів.
  5. Великий рівень залученості учасників до аукціонів.
  6. Різноманітний асортимент товарів.
  7. Простота та зрозумілість реєстрації учасників.

Таким чином, кожен бажаючий може прийняти участь в торгах необробленою сировиною. Розвиток торгів кругляком дозволяє запобігти корупції в цій сфері та підвищити рівень прозорості реалізації матеріалу.




Схожі новини

Коментарі