НОВИНИ ГРАД » Статті » Як правильно вибирати корм для стерилізованих котів
Как правильно выбирать корм для стерилизованных котов
Читати grad.ua у  

Кожен дбайливий господар після проведення маніпуляції зі стерилізації або кастрації тварини ставить питання, чи потрібно переводити кота на інше харчування, який корм вибрати, щоб кіт залишався активним і здоровим.

Які зміни відбуваються в організмі вихованця?

Варто зазначити, що зміни в організмі тварин після проведення маніпуляції можна спостерігати вже після 48 годин. Обсяг їжі, що вживається, збільшується на 30%, тому що організм не може як раніше регулювати почуття голоду. Тому хвостаті вихованці швидко набирають вагу.

Щоб запобігти зайвому набору ваги фахівці компанії «Петслайк» рекомендують вводити корм для стерилізованих котів, що допомагає вирішити безліч проблем, з якими стикається вихованець після кастрації.

Набір ваги пов'язаний не лише з великим вживанням їжі, але й невеликою активністю вихованця.

Чому варто вибрати корм для кастрованих котів?

Ветеринари змогли розробити унікальну дієту, що допомагає підтримувати стабільну вагу вихованця. Корм для стерилізованих кішок допомагає вирішити безліч проблем, а також запобігти розвитку сечокам'яної хвороби, цукрового діабету.

Пропонуються лінійки для кастрованих котів в залежності від:

  • віку;
  • активності;
  • породи;
  • харчової алергії.

Щоб правильно підібрати корм варто вдатися до допомоги ветеринара, який на підставі огляду та отриманих аналізів зможе призначити правильне індивідуальне харчування.

Чим відрізняється корм від звичайного?

Корм для стерилізованих котів і кішок відрізняється унікальною формулою, яка не дозволяє вихованцю набирати зайву вагу.

До складу корму входить менше жирів та калорій, але більше білка та амінокислот, які стимулюють окислення жирів, завдяки чому жир перетворюється на енергію та не відкладається на боках хвостатого вихованця.

Корм:

  • забезпечує профілактику набору зайвої ваги;
  • запобігає розвитку сечокам'яної хвороби та цукрового діабету;
  • має антибактеріальні властивості;
  • сприяє нормалізації мікрофлори кишківника.

Корми для стерилізованих котів також відрізняються калорійністю. Для таких тварин денна норма калорій набагато менша, ніж для звичайних котів. Завдяки унікальній формулі жир перетворюється на м'язи і кіт не набирає зайвої ваги.

За словами експертів інтернет-магазину «Петслайк», також у складі використовується менша кількість вітамінів – тільки ті, які необхідні для нормальної роботи організму, органів та систем, завдяки чому підтримується стабільна вага тварини.

Щоб кіт міг довго і щасливо жити, не страждав на ожиріння та інші захворювання, слід віддавати перевагу якісним кормам, призначеним для стерилізованих котів. Краще віддавати перевагу супер преміум класу або холістики, які створюються з натуральних продуктів і без використання хімічних речовин.




Схожі новини

Коментарі