НОВИНИ ГРАД » Статті » QA тестувальник – навчання майбутнього
QA тестировщик – обучение будущего
Читати grad.ua у  

Сфера IT – найбільш розвивається останні десятиліття. Програмісти, web-дизайнери, розробники та тестувальники користуються попитом у кожній країні. Багатьом здається, що навчитися та почати працювати у сфері IT дуже дорого, довго та складно. Це міф, який руйнується з кожним днем.

Багато програмістів самостійно навчилися і почали працювати у сфері інтелектуальних технологій. Такий спосіб звичайно більш тривалий. Сьогодні є можливість пройти QA тестувальник навчання та швидко знайти захоплюючу та прибуткову роботу в IT компанії. Тривалість курсів з тестування QA – менше 3 місяців, після яких ви можете отримати хорошу посаду.

Для чого потрібні курси з тестування QA

Курси QA тестування – це перевірений спосіб отримати знання та навички тестувальника для подальшого працевлаштування. Тестувальник – це спеціаліст, який перевіряє працездатність (тестує) програми, комп'ютерні програми. Головне завдання фахівця – зробити все, щоб у результаті було створено якісний програмний продукт.

Створення будь-якого програмного продукту передбачає етап контролю – найважливішого етапу під час створення продукту. Саме в цей момент і потрібні послуги тестувальника. Хороший фахівець допоможе визначити недоліки програми та довести результат до ідеалу.

Курс з QA тестування створений не тільки для тих, хто має досвід у сфері IT. Цей курс підійде:

  • студентам та школярам, які хочуть працювати в IT;
  • спеціалістам у сфері маркетингу;
  • власникам бізнесу;
  • всім, хто хоче стати частинкою ІТ середовища.

Якщо у вас є бажання отримувати нові знання і відкрити нові можливості, то вам стовідсотково варто пройти навчання. На курсах інформація дається легко та зрозуміло, тому вам не потрібно бути фахівцем у сфері створення програмного продукту.

Головні побажання до учнів – знання англійської мови та розуміння роботи різних операційних систем. Якщо ви впевнений користувач ПК і володієте англійською на початковому рівні, то ви точно зможете досягти успіху в новій спеціальності.

Переваги навчання на QA тестувальника

Переваги навчання на QA тестувальника

Навчання на QA тестувальника – це безліч можливостей, що відкриються перед вами після закінчення курсу. Перевагами проходження курсів є:

  1. Швидке освоєння нової професії. Програма курсу розрахована на новачків. Матеріал дається дозовано, тому легко розуміється та запам'ятовується.
  2. Можливість отримати потрібну посаду. Тестувальник – найбільш популярна посада, тому пошук роботи стане максимально приємним для вас.
  3. Високий та стабільний рівень зарплати. Зарплата тестувальника – одна з найвищих у країні, крім того, її рівень постійно підвищується.
  4. Можливості кар'єрного зростання. Згодом ви можете не просто тестувати програмний продукт, а очолити відділ тестування або вибрати цікавішу компанію.
  5. Цікава та захоплююча робота. Робота тестувальника не просто вигідна, вона затягує. Почавши працювати, ви зрозумієте – що це більше прибуткове хобі, ніж нелегка праця.
  6. Можливість працювати у найкращих компаніях. Ви зможете вибирати компанію, відповідно до ваших інтересів та побажань – адже тестувати потрібно програмні продукти у всіх сферах.

Після навчання ви зможете проводити контроль програмного забезпечення на всіх етапах створення; виявляти помилки та визначати шлях їх появи; розробляти атестати та сценарії проведення тестування. Отримуйте якісну освіту і змінюйте своє життя на краще.




Коментарі