НОВИНИ ГРАД » Статті » Читаємо влітку: помста, пекельні демони, кохання та обрана Діва
Читаємо влітку: помста, пекельні демони, кохання та обрана Діва
Читати grad.ua у  

Літо принесло спеку й регулярні вимикання електрики, які не роблять українців щасливими, але, як кажуть, немає такого поганого, щоб не вийшло з того щось добре. Розряджені гаджети спонукають націю до читання паперових книжок. О цей тихий шелест сторінок нової книжечки, яка ще пахне друкарнею! Дорослі радо читають історію та нон-фікшн, замріяні дівчата – романи про кохання, брутальні чоловіки – трилери й детективи, підлітки люблять неймовірні фентезі. Видавництво BookChef пропонує повне занурення у чарівний світ відьомських заклять, чарівних амулетів, моторошних демонічних князів та страхітливих смертей.

«Королівство Нечестивих» – книга про чорну магію та помсту

Хочете, щоб було неймовірно цікаво й страшно одночасно? Читайте книгу авторки готичних бестселерів Керрі Маніскалко «Королівство Нечестивих». Письменниця, що відома своїми творами про Джека-Різника та Дракулу, приємно здивувала своїх читачів, романом про двох юних відьмочок, в житті яких відбуваються жахливі речі – одну з сестер-близнючок жорстоко вбивають. Амулети не врятували життя Вітторії, красуня гине у 18 років. Трагедія сталася після того, як відьма викликала з пекла одного з князів темряви. Тут авторка переплітає сюжет з біблійними мотивами. Темні пекельні демони, що протистоять родовим відьмам з Сицилії, мають імена семи смертних гріхів. Їх звуть Гординя, Заздрість, Жадібність, Хтивість, Ненажерливість, Гнів та Лінощі.

Емілія – сестра-близнючка загиблої Вітторії, прагне всім серцем помститися за рідну людину й хоче викликати дрібного демона, щоб допоміг їй дізнатися про вбивцю. Та магія спрацювала сильніше, до Емілії являється князь темряви вищого ешелону, якого звуть Гнів, а далі все закрутилося. Сюжет досить динамічний, адже всі герої володіють неймовірними здібностями. Неочікувані повороти захоплюють зненацька. Гості з пекла, прекрасні тілом і чорні душею борються з білою магією. Помста, кров, кохання на фоні прекрасних італійських пейзажів. Цим твором можна насолоджуватися довго, адже це перша книга з серії «Королівство Нечестивих», але історія не закінчилась, на вас чекає продовження фентезійної трилогії – 2 книга «Королівство Нечестивих. Королівство Проклятих». Зараз видавництво вже веде роботу над перекладом третьої частини серії.

«Кров і попіл» – романтичне фентезі про обраних

Якщо захоплення магією та відьмами поступово переростає в бажання прочитати щось неймовірно романтичне, то гарним вибором стане серія Дженіфер Л. Арментраут «Кров і попіл». Головна героїня – юна дівчина, що є обраною Дівою для Вознесіння, яке має статися, коли їй виповниться 19 років. Маківка, так називають її близькі люди, віртуозно володіє клинком і не вагається, коли потрібно обірвати життя нападника. Дівчина має незвичайний дар – може відчувати біль інших людей.

Королівство живе складним життя, юній Діві доводиться вбивати тих, кого торкнулося прокляття, адже людина, яку вкусив спраглій, перетворюється на небезпечного звіра. Маківка живе по-королівськи, але обрану Діву пильнують, у її золотій клітці немає свободи. Одного разу вона втікає, щоб побачити життя. Повертається, але тої ночі Діва зустрілась з тим, хто потім стане її особистим охоронцем. Що буде з тою іскрою, що загорілася між ними? Яка доля випаде для Маківки та Гоука? Про все це ви дізнаєтесь, занурившись в неперевершений цикл романів Дженіфер Л. Арментраут. Видавництво BookChef пропонує 4 книги серії «Кров і попіл» та приквел – 2 книги серії «Плоть і вогонь». Авторка живе в США й далі пише неймовірні фентезі для підлітків.




Схожі новини

Коментарі