НОВИНИ ГРАД » Статті » Купити сільгосптехніку компанії Агрокуб в Україні
Купить сельхозтехнику компании Агрокуб в Украине
Читати grad.ua у  

Сільське господарство в Україні – одна з найперспективніших та найприбутковіших сфер в економіці. Сучасні умови дуже ускладнюють роботу аграріїв. Сьогодні дуже важливо зберегти та підвищити ефективність аграрного сектору.

Підвищити ефективність роботи, збільшити врожайність та зменшити витрати ресурсів допомагає сільськогосподарська техніка. Компанія Агрокуб пропонує купити сільгосптехніку від українського виробника. Завод General Machines - це передове підприємство, яке надає широкий асортимент техніки, що використовується на різних етапах аграрного виробництва.

Техніка, представлена ​​в каталозі, може використовуватися на таких етапах, як підготовка перед посівом, при удобренні ґрунтів, безпосередньо при сівбі та збиранні, заготівлі та перевезенні врожаю. Окрім цього, техніка може оптимізувати процес роздачі кормів у тваринництві.

Завод оснащений виключно сучасним обладнанням та апаратурою зарубіжного виробництва. Фахівці впроваджують власні розробки та ідеї щодо оптимізації виробництва.

На підприємстві проводиться регулярний моніторинг якості та модернізація виробничих потужностей. Саме це дозволяє оптимізувати цикл виробництва, підвищити ефективність та якість сільгосптехніки.

Каталог сельскохозяйственной техники и оборудования Агроклуб

Каталог сільськогосподарської техніки

Асортимент компанії Агрокуб пропонує величезний вибір сільськогосподарської техніки для виконання різних завдань за демократичними цінами.

Ви можете самостійно ознайомитися з технікою на сайті, підібравши найкращу модель техніки, відповідно до ваших цілей та завдань. У разі виникнення проблем, ви можете проконсультуватися з менеджерами компанії, які допоможуть розібратися з будь-яким питанням.

У каталозі компанії представлені наступні різновиди техніки для сільського господарства:

  1. Причепи для тракторів різного призначення та вантажопідйомності.
  2. Зерноочисне обладнання.
  3. Техніка для навантажувачів імпортного виробництва.
  4. Техніка для збирання снігу.
  5. Навантажувачі фронтальні різних варіацій – для потужних тракторів та мінітракторів.
  6. Розкидач добрив.
  7. Завантажувачі сівалок ЗС-30М, що використовуються для навантаження матеріалу при сівбі.
  8. Підвісне обладнання для навантажувачів, здатне покращити функціонал навантажувачів фронтального типу.

Також компанія пропонує широкий спектр ремонтних послуг, що включають монтаж, ремонт обладнання; фарбування готових виробів та кузовні роботи. Замовити техніку з оперативною доставкою по Україні можна на сайті. Ціни, вказані на сайті, включають ПДВ.

Переваги продукції компанії:

  • низька вартість при відмінній якості продукції;
  • високий рівень сервісу;
  • великий вибір продукції;
  • оперативна доставка у будь-який регіон країни;
  • сервісне обслуговування та ремонт техніки.

Техніка від Агрокуб проходить сертифікацію, що свідчить про високий рівень якості та надійності. Український виробник добре зарекомендував себе на вітчизняному ринку, тому замовляючи обладнання, ви можете бути впевнені у тривалій експлуатації без проблем та поломок.

сельскохозтехника Агроклуб




Схожі новини

Коментарі