ГРАД » Новости компаний » Швидкий і простий пошук банкоматів через сервіс ATM Locator
ATM Locator
Читать grad.ua в  

Сьогодні на зміну готівці прийшли електронні платежі. Практично повсюдно можна розрахуватися карткою, а також безконтактним способом, наприклад, за допомогою смартфона. Однак у деяких випадках потрібні саме готівкові кошти, зняти які можна в банкоматах. Такі апарати є практично скрізь, але їх не завжди легко знайти. Платіжна система Mastercard пропонує універсальне рішення цієї проблеми – сервіс ATM Locator.

За його допомоги можна в стислі терміни знайти банкомат поруч із певним місцем, а також здійснити пошук за додатковими параметрами. Завдяки цьому можна оперативно знайти ATM банкомат у потрібному місці, причому це необов'язково має бути Україна. Апарати з видачі готівки всюди працюють однаково, тому за допомогою ATM Locator можна швидко знайти банкомат практично у будь-якій країні або місті світу, навіть якщо в даний момент ви знаходитесь за океаном.

Як знайти найближчий банкомат

Щоб почати пошуки банкомату поруч із потрібним місцем:

  • Перейдіть на офіційний сайт платіжної системи Мастеркард, на сторінку з сервісом ATM Locator.
  • Вкажіть у рядку пошуку точну адресу, поруч із якою ви намагаєтесь знайти апарат для зняття готівки.
  • Натиснувши на кнопку "Знайти", ви побачите перелік тих банкоматів, які ближче всього розташовані до вказаної вами адреси.

Більш того, ви побачите точну адресу їх розташування і навіть зможете прокласти до них маршрут на інтерактивній карті. Поруч із кожним зі знайдених банкоматів буде вказана додаткова інформація: цілодобовий режим роботи, наявність пандуса для людей з обмеженими можливостями, чи можна під'їхати до банкомату на авто тощо.

За бажання ви можете одразу вибрати потрібні критерії пошуку, щоб знайти банкомати, які відповідають вашому запиту.

Переваги використання ATM Locator

Цей онлайн-сервіс можуть використовувати всі бажаючі, а не тільки клієнти платіжної системи Mastercard. Виконувати пошук банкоматів через ATM Locator можна безкоштовно. Більш того, вам не потрібно встановлювати сторонні додатки або програми, оскільки працювати з сервісом можна через офіційний сайт. Тобто для цього вам потрібен тільки пристрій із підтримкою роботи інтернет-браузерів.

Використовуючи цей онлайн-сервіс, вам не потрібно вказувати своїх персональних даних. Якщо ви вирішите зняти гроші у вигляді готівки через знайдений банкомат, з боку платіжної системи Mastercard не будуть утримані ніякі додаткові збори. Зверніть увагу, що це не поширюється на комісії, які може стягувати оператор банкомата.




Похожие новости

Комментарии