ГРАД » Статьи » Де у м Київ швидка доставка піци – огляд закладів

Де у м Київ швидка доставка піци – огляд закладів

Читать grad.ua в  

Піца дуже популярна та поєднує в собі унікальні смакові якості. Якщо вам необхідна піца з доставкою в місті Київ, зверніть увагу на мережу закладів Monopizza, де можна насолодитися неймовірним смаком справжньої італійської піци, приготовленої за класичним рецептом. Кухар постійно вдосконалює меню та додає страви для вегетаріанців та тих, хто стежить за фігурою.

Переваги доставки піци додому від мережі ресторанів Monopizza 

Переваги доставки піци додому від мережі ресторанів Monopizza

Послуга адресної доставки в останній час стала дуже популярна. У зв'язку з цим мережа ресторанів Monopizza пропонує клієнтам оперативну доставку за вказаною адресою. Кур'єр доставить страву ще теплою до призначеного часу. Замовити їжу можна швидко, не виходячи з дому. Для цього потрібно залишити заявку на сайті або зателефонувати за вказаним номером телефону.

Скориставшись послугами безкоштовної доставки додому, клієнт отримує масу переваг:

  • піца приїжджає теплою, так як відразу після надходження замовлення піцайоло починає її приготування;
  • час очікування замовлення скорочено, для зеленої зони становить 30 хвилин;
  • до замовлення можна додати напої, салати, десерти, фокаччо;
  • клієнт може розрахуватись за замовлення будь-яким зручним способом.

Якість обслуговування в мережі Монопіцца не викликає сумнівів 

Якість обслуговування в мережі Монопіцца не викликає сумнівів. У мережі можна ознайомитися з позитивними відгуками задоволених клієнтів. Тісто готується на заквасці, тому воно більш корисне та містить необхідні для організму мікроелементи.

В меню додано безліч страв з додаванням сиру, копчених виробів, ковбаси, м'яса, морепродуктів, овочів. Кожен зможе знайти для себе піцу, яка задовольнить його гастрономічний смак. При бажанні клієнт може скористатися послугою самовивозу. Це скоротить час очікування страви. Якщо виникли питання, менеджери із задоволенням на них дадуть відповідь.

Домінос Піца

Домінос Піца є ще одним популярним закладом в столиці. Клієнт може протягом 30 хвилин отримати своє замовлення. Піцерія працює цілодобово, тому можна оформити замовлення в будь-який час доби. У закладі можна спробувати класичну піцу, класу преміум або справжню легенду. Всі страви готуються з якісних та свіжих інгредієнтів. Для постійних клієнтів діють знижки. Щоб стежити за вигідними пропозиціями, необхідно підписатися на розсилку новин. Розрахуватись за замовлення можна за допомогою карти або готівкою кур'єру.

Піца33

У мережі ресторанів Pizza33 можна спробувати не тільки піцу, а й гарячі страви, салати, десерти, локшину, закуски, японські страви. Заклад контролює якість та свіжість інгредієнтів, а також співпрацює тільки з перевіреними постачальниками. Щоб доставка була безкоштовною, необхідно, щоб сума замовлення була не менше 200 гривень. Кур'єр протягом 30-60 хвилин привезе замовлення за вказаною адресою. Якщо клієнт вирішить забрати своє замовлення самостійно, він отримає знижку 20%. Для оформлення замовлення досить залишити заявку на сайті або зателефонувати за вказаним номером телефону.




Похожие новости

Комментарии