ГРАД » Новости компаний » Робота онлайн на Jooble: можливості для всіх
Робота онлайн
Читать grad.ua в  

Розвиток сучасних інформаційних технологій відкриває широкі можливості для працевлаштування та кар’єрного росту в різних сферах діяльності. Сьогодні робота онлайн – це можливість знайти вакансію, яка буде задовольняти ваші потреби щодо виду зайнятості, самореалізації та рівня заробітку.

Переваги дистанційної роботи

Більшість провідних українських та міжнародних кампаній пропонують вакансії для віддаленої роботи, тому що це дозволяє оптимізувати робочий процес та знизити рівень витрат на оплату офісу, його облаштування та створення нормальних умов праці для колективу.

Окрім цього, дистанційна робота має багато переваг для працівників. Це економія часу на витрат на дорогу від дому до робочого місця, можливість створити гнучкий графік праці, працювати вдома з маленькими дітьми, обирати кампанії, розташовані в інших містах та країнах.

Як шукати вакансії для онлайн роботи на Jooble

Знайти роботу дистанційно сьогодні достатньо просто, але важливо знати основні особливості пошуку вакансій. Першочергово, слід проаналізувати власні вміння, навики та особисті якості, які є необхідними для онлайн роботи.

Наступним важливим кроком під час пошуку дистанційної роботи є вибір сфери діяльності. Обираючи майбутню роботу, важливо звертати увагу на власні бажання щодо самореалізації, тому що робота займає велику частину життя кожної людини. Вакансія для онлайн роботи на сайті Jooble представлена в таких сферах, як IT, реклама, соціальний маркетинг, освіта тощо. Популярними вакансіями наразі є оператори чатів, копірайтери, перекладачі, консультанти інтернет-магазинів, менеджери.

Проаналізувавши ці аспекти, доцільно перейти на сайт пошуку роботи та встановити основні фільтри для зменшення кількості запропонованих вакансій:

  1. Досвід роботи, необхідний для працевлаштування.
  2. Тип зайнятості: частковий, повний, тимчасовий.
  3. Місцезнаходження кампанії.
  4. Бажаний рівень зарплатні.

Як підготувати резюме на вакансію для дистанційної роботи

Перед початком пошуку роботи дистанційно важливо створити резюме. Резюме має бути стриманим, лаконічним та максимально розкривати ваші вміння, досвід роботи та переваги.

Краще за все створювати окреме резюме для кожної вакансії, враховуючи вимоги та побажання роботодавця, цінності та місію кампанії. Перевагою для кандидата буде надання контактів попередніх роботодавців для можливості отримати відгук з минулих місць роботи.

Перед відправкою резюме важливо перевірити відсутність помилок (граматичних та орфографічних) та переконатися в правильності вказаних дат.

Рекомендації для проходження співбесід

Після того, як ви відправили резюме на вакансії для дистанційної роботи, що вас зацікавили, краще за все підготуватися до співбесіди. Звісно, неможливо знати всі питання, які роботодавець або рекрутер буде ставити під час спілкування, але можливо підготувати себе до різноманітних ситуацій.

Можливими запитання на співбесіді є:

  • Чим вас зацікавила дана вакансія?
  • Чому ви би хотіли працювати в цій кампанії?
  • Які ваші переваги для цієї посади?
  • Які ваші слабкі сторони / недоліки?
  • Які помилки ви допускали на попередній роботі?
  • Чим ви відрізняєтесь від інших кандидатів?

Відповіді на ці питання допоможуть вам більш впевнено почуватися на співбесіді та бути готовими до стресових ситуацій. Перевагою для кандидата буде ознайомлення з основною інформацією про кампанію – цілі, цінності, партнери, історія розвитку, колектив тощо.

Робота онлайн на Jooble




Похожие новости

Комментарии