ГРАД » Новости компаний » Де придбати якісні рушники з мікрофібри оптом?
Купити рушники з мікрофібри оптом в інтернет-магазині «Рушничок»
Читать grad.ua в  

Якісний домашній текстиль – запорука затишку та комфорту. Останнім часом набирають популярність рушники із мікрофібри. Це новинка, яка характеризується максимальною практичністю, міцністю та гіпоалергенністю.

Сотні сучасних українських господинь віддають перевагу рушникам та іншим виробам із мікроволокна. В інтернет-магазині «Рушничок» https://rushnychok.com/uk_bannye-polotentsa/uk_polotentsa-iz-mikrofibry/ можна замовити оптом та в роздріб рушники відмінної якості на будь-який смак. Окрім високої якості інтернет-магазин гарантує демократичну вартість продукції.

В каталозі магазину представлені різноманітні рушники:

  1. Банні та пляжні.
  2. Кухонні.
  3. Дитячі.
  4. Готельні.
  5. Для обличчя та рук.

Текстильні вироби підійдуть для використання в особистих цілях – для дому, під час подорожей, на дачі та для використання на підприємствах, в готелях, дитячих садочках тощо. Продукція представлена в різних розмірах та кольорах, тому кожен зможе підібрати оптимальний варіант та зекономити на покупці.

Рушники з мікрофібри

Як оформити замовлення рушників онлайн?

Оформити замовлення рушників із мікрофібри та інших товарів на сайті магазину «Рушничок» дуже просто та швидко. Зручна система категорій продукції та можливість сортування товарів дозволить вам швидко обрати необхідний рушник, в залежності від призначення.

Обравши товар в каталозі, ви можете додати його до кошику, щоб оформити самостійно замовлення продукції. Також ви можете подзвонити менеджерам компанії за указаними на сайті номерами. Спеціалісти інтернет-магазину допоможуть вам обрати домашній текстиль та оформити замовлення.

Ви можете сформувати набір рушників на подарунок, для себе або для організації, адже інтернет-магазин пропонує можливість замовлення продукції оптом та в роздріб. Яскравий дизайн, висока якість текстилю та широкий асортимент варіантів від виробників із України, Європи та Азії – це те, що гарантує задоволення від замовлення.

Переваги та особливості рушників із мікрофібри

Мікроволокно відрізняється універсальністю та функціональністю, тому що цей матеріал враховує всі потреби, які можуть виникнути у побуті. Рушники із мікрофібри є універсальними – вони швидко поглинають вологу та висихають, не викликають алергічних реакцій на шкірі та подразнень.

Перевагами рушників із мікроволокна є:

  • високий рівень вологопоглинання;
  • антибактеріальні властивості;
  • гіпоалергенність;
  • стійкість до прання при високій температурі;
  • м’якість;
  • швидке висихання;
  • відсутність деформації та втрати об’єму;
  • тривале збереження яскравості барв.

Рушники із мікроволкна, на відміну від виробів із інших матеріалів, дуже легкі. Їх вага може варіюватися від 80 до 200 г, в залежності від розміру. Тому такі рушники зручно брати з собою в поїздки та подорожі. Вироби із мікрофібри можуть висихати в складеному стані, що підвищує комфорт їх використання.

Обираючи рушник із мікроволокна, зверніть увагу на такі критерії, як розмір, дизайн та виробника. Якщо у вас виникнуть питання щодо вибору продукції, оплати та доставки товару – ви можете зв’язатися з менеджерами магазину, які допоможуть вирішити будь-які питання.

Стаття для інтернет-магазину «Рушничок» rushnychok.com.




Похожие новости

Комментарии