Новини Одеси 08.03.2024

Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси 8 березня 2024 року

Унаслідок нічної атаки «шахедами» в Одеській області пошкоджено інфраструктурний об'єкт, мирні жителі на щастя не постраждали 

У війни – не жіноче обличчя. Мабуть ця відома фраза має право на існування. Але серед тих, хто воює, хто захищає Україну від ворога – чимало жінок.

Прихід весни несе з собою відродження природи, яке надихає та дає сили долати різні виклики життя. Якщо на долю здебільшого чоловіків зараз випало захищати батьківщину та робити все заради своїх рідних та близьких, то у жінок свої складнощі та переживання, про які ми запитали у представниць прекрасної статі на вулицях міста. 

Представниці прекрасної статі потребують уваги та підтримки чоловіків, а якщо тато, близька людина чи друг відсутній поруч – це ускладнює життя, зізнаються наші респондентки. Хоча під час опитування зустрілися й ті дівчата, у житті яких суттєвих змін не відбулося.

У школярів, особливо випускників, наразі свої проблеми. До кінця третьої навчальної чверті залишається тиждень. А до проведення мульті-тесту всього два місяці. Між тим значна частина занять школярів проходить в онлайн. І тут на перший план виходить питання якісного інтернету. 

У Подільську з особливою жорстокістю вбили чоловіка. Тіло загиблого, який був одягнений у військову форму, знайшли рано вранці в центрі міста.

Не вистачило закуски. На Одещині затримали чоловіка, який вкрав у сусідки нутрій, приготував м'ясо і пригостив ним друзів за застіллям.

Українські селекціонери запропонували світу нове та незвичне – патріотичну солодку кукурудзу синьо-жовтого кольору «Український біколор». 

Диктор новин: Сергій Градов

Схожі новини

Коментарі