НОВИНИ ГРАД » Новини компаній » Розвиваємо бізнес разом із доступними кредитами 5-7-9

Розвиваємо бізнес разом із доступними кредитами 5-7-9

Читати grad.ua у  

Державна підтримка бізнесу не обмежується субсидіями та дотаціями. Ощадбанк разом із Фондом розвитку підприємництва представляє програму Кредит 5 7 9 для стимулювання підприємницької діяльності та створення робочих місць. Це зручне фінансове рішення для підприємців, які зацікавлені у зростанні та зміцненні свого бізнесу попри несприятливу соціально-політичну ситуацію.

Доступные кредиты

Як працює програма 5-7-9

Пільгове кредитування, відповідно до умов державної програми підтримки бізнесу, передбачає компенсацію за кредитом, отриманим у банку, з метою модернізації або розширення виробничих потужностей. Розмір компенсації коливається в межах від 5% до 9 % в залежності від кількості робочих місць на підприємстві та залучених працівників протягом року. Обсяг позики становить до 60 млн грн терміном до 5 років. Детальні умови кредитування розраховуються індивідуально для кожного заявника згідно з такими критеріями:

  • Сфера діяльності — стратегічна чи ні;
  • Цільове призначення — планова сума цільових інвестицій;
  • Рівень розвитку підприємства — потужність та кількість працівників.

Подати заявку на кредитування за державною пільговою програмою 5-7-9 може будь-яка юридична або фізична особа-підприємець, що є резидентом України, працює понад 12 місяців та має річний дохід до 50 млн євро.

Пріоритетне право отримати кредит 5-7-9 мають підприємства сільськогосподарської, харчової, медичної та охоронної сфер діяльності.

Вигідне фінансування хороших цілей

Кредит 5-7-9 — цільова програма, що спрямована на розвиток перспективних підприємств. Вона корисна для малих та середніх підприємств, особливо таких, що працюють у високо ризикових галузях.

Отримати позику можна для фінансування таких бізнес-процесів:

  • Модернізація наявних або придбання нових основних засобів.
  • Придбання земельного наділу чи нежитлової нерухомості з метою започаткування або розширення господарської діяльності.
  • Ремонт, реконструкція чи будівництво приміщень виробничого призначення.
  • Поповнення обігових коштів та покриття касового розриву, спричиненого технологічними особливостями виробництва.
  • Купівля ресурсів інтелектуальної власності на умовах франчайзингу.

Кредитна програма 5-7-9 відрізняється від класичних систем бізнес-кредитування гнучкістю відповідно до галузевої специфіки підприємства, можливістю індивідуального підбору умов погашення позики та підвищеними державними гарантіями. Фонд розвитку підприємництва виступає гарантом безпеки при видачі позикових коштів для банку та фінансовим донором для бізнесу.

Отримати кредит 5-7-9 можна в Ощадбанку, звернувшись до найближчого відділення або за допомогою онлайн-заявки на офіційному ресурсі ОщадБізнес.




Схожі новини

Коментарі