НОВИНИ ГРАД » Новини » Розшук » Шукали всю ніч: на Одещині знайшли 3-річного хлопчика, який загубився напередодні
Искали всю ночь: в Одесской области нашли 3-летнего мальчика, который вчера потерялся
Читати grad.ua у  

На Одещині знайшли маленького Іванка, який загубився напередодні. Поряд з ним постійно знаходився вірний друг – домашній пес Хаті. Саме він і кинувся в поле зору пошуковців. Розповіли у ГУНП в Одеській області.

Нагадаємо, дитина двох років і дев’яти місяців зникла у селі Борисівка вчора ввечері, 31 травня. Малюк гуляв у дворі і, поки мати поралася по господарству, вийшов на вулицю та пішов у бік поля, що веде до Татарбунар. Було відомо, що хлопчик пішов з дому із домашнім собакою на прізвисько «Хаті».

Іванка знайшли живим та неушкодженим

До пошуків задіяні співробітники Білгород-Дністровського, Татарбунарського і Саратського відділів поліції, кінологи та оперативники управління карного розшуку обласної поліції, рятувальники, працівники територіального центру комплектування та соціальної підтримки, прикордонники, мисливці й небайдужі місцеві мешканці.

Під час пошукової операції було обстежено населений пункт, поля та дороги, які ведуть до райцентру Татарбунари. Пошуки тривали більше 12 годин. Зрештою малюка живим та неушкодженим знайшли за п’ять кілометрів від дому, у посадці між селами Борисівка та Баштанівка.

Іванка знайшли живим та неушкодженим_1

У поліції розповіли, що наразі хлопчика відвезли на огляд у лікарню. Він третя, найменша, дитина в сім’ї. За місцем мешкання родина характеризується позитивно та у поле зору поліції і соціальних служб не потрапляла.


Схожі новини

Коментарі