НОВИНИ ГРАД » Новини » Одесити скаржаться на неприємний запах у повітрі
Одесситы жалуются на неприятный запах в воздухе
Читати grad.ua у  

Понад тиждень жителі деяких районів Одеської області відчувають неприємний запах у повітрі, повідомили в міській раді. Фахівці центру екологічної безпеки відібрали проби за маршрутом: 5 станція Великого Фонтану, Автовокзал, вулиця Мечникова і вулиця Старопортофранківська, вулиця Краснослобідська, вулиця Воробйова. Однак, перевищень норм гранично допустимих концентрацій не знайшли.

Вимірювання стану атмосферного повітря, були проведені ще в кількох точках міста.

Об'їзна дорога, район санаторію «Куяльник», вимірювання проводили з 08:10 до 08:30 години та Шкодова гора з 08:40 - 09:00 години 29 липня. За даними фахівців перевищень норм гранично допустимих концентрацій не виявлено.

Результати вимірювання стану атмосферного повітря, проведені за адресою: селище Малодолинське, вул. Поромна, 5 з 15:30 до 16:00 години 29.07.2024 року засвідчили, що перевищень норм гранично допустимих концентрацій не виявлено.

Результати вимірювання стану атмосферного повітря, проведені за адресою: вулиця Хутірська/вулиця Геологічна з 15:20 до 15:40 години 30.07.2024 року засвідчили, що перевищень норм гранично допустимих концентрацій не виявлено.

Служба екологічного контролю Комунального підприємства «Муніципальний центр екологічної безпеки» продовжує моніторинг стану забруднення атмосферного повітря.


Схожі новини

Коментарі