НОВИНИ ГРАД » Статті » Препарати для швидкого лікування геморою

Препарати для швидкого лікування геморою

Читати grad.ua у  

Особливості медикаментозного лікування геморою залежать від його форми, тяжкості перебігу хвороби та загального стану пацієнта. На III та IV стадіях терапія проводиться за допомогою малоінвазивних способів. Що ж до початкових етапів, то боротьби з патологією досить консервативних методов1. Найчастіше лікар призначає засоби від геморою Реліф*, види яких різноманітні і можуть бути застосовані для кожного конкретного випадку. Препарати мають доведену ефективність для зняття неприємних симптомів та запобігання розвитку ускладнень.

Види препаратів Реліф

Активною діючою речовиною препаратів Реліф є фенілефрин – судинозвужувальний компонент, який, впливаючи локально, зменшує кровоточивість при геморої та ефективно знімає набряк.

Лінійка свічок від геморою Реліф представлена ​​такими препаратами місцевої дії:

  • Класичні супозиторії з фенілефоном.
  • Адванс свічки. Містять анестетик бензокаїн, який допомагає швидко усунути біль.
  • Ультра свічки. Сприяють усуненню сверблячки, завдяки присутності гідрокортизону.
  • Свічки Про. Анестетик лідокаїн та стероїд флуокортолон швидко знімають запалення.

Завдяки такій різноманітності супозиторіїв можна застосовувати їх вибірково, враховуючи переважні симптоми та особливості перебігу хвороби, досягаючи максимальної ефективності терапії.

Для лікування зовнішніх проявів геморою підходить реліф мазь або ректальний крем.

Вилікувати патологію щодо швидко можна на початкових стадіях. Для вирішення проблеми в період загострення геморою в хронічній формі може знадобитися від 7 до 14 днів.

Особливості дії препаратів Реліф

Якщо гемороїдальні вузли розміщені усередині прямої кишки, для лікування застосовують свічки. Їхні компоненти сприяють зниженню запальних процесів.

У своєму складі свічки можуть мати один або кілька компонентів, що діють, що надають такий спектр эффектов:

  • знеболюючий;
  • спазмолітичний;
  • протимікробний;
  • розріджує кров;
  • зміцнює капіляри;
  • підсушуючий.

Мазь Реліф підходить для лікування патології, що проявляється печінням та вираженим болем, які швидко купіруються під впливом бензокаїну. Ефективна при загостренні геморою в хронічній формі, має антибактеріальну та загоювальну дію.

Крем Реліф з лідокаїном та флуокортоном використовується для швидкого зняття запалення, усунення набряків, пом'якшення шкіри та відновлення еластичності стінок судин. Креми мають жирнішу консистенцію, а мазі виготовляються на основі водної емульсії, тому швидше проникають у шкіру.

Призначати ліки та засоби місцевої дії від геморою повинен лише лікар після ретельного огляду та постановки діагнозу.

_____________

* Реклама лікарських засобів. Перед застосуванням необхідно обов'язково проконсультуватися з лікарем та ознайомитися з інструкцією. Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я. Зберігати у місцях, недоступних для дітей. Реєстраційні посвідчення МОЗ України: Реліф Адванс, супозиторії ректальні №12, UA/7089/01/01 від 25.07.2017, Реліф Адванс, мазь ректальна туба 28,4г туба, UA/1953/01/01 від20. , мазь ректальна 28,4 г туба, UA/3173/01/01 від 22.07.2019, Реліф, супозиторії ректальні № 12 стрип UA/3173/02/01 від 06.03.2018, Реліф ПРО, супозиторії 10318/02/01 від 30.08.2019, Реліф Ультра, супозиторії ректальні № 12 стрип, UA/1954/01/01 від 12.08.2019, Реліф Про, крем ректальний 15г №1, UA/1038 2019

Література

  1. Рівкін В.Л., Капуллер Л. Л. Геморой. - К., 2015 - 159 с
  2. Свічки від геморою Реліф®. Інструкція до препарату



Схожі новини

Коментарі