ГРАД » Новости » Таблички на пляжах з написом «заміновано» не лякають одеситів та гостей міста
Таблички на пляжах з написом «заміновано» не лякають одеситів гостей міста
Читать grad.ua в  

Попереджувальні таблички з написом «заміновано» та обмежувальні позначки вже давно не лякають одеситів. Незважаючи на заборони, жителі міста та області продовжують засмагати та купатися у морі.

Алла Марченко, начальник прес-служби Управління патрульної поліції в Одеській області: 

Дуже цинічно виглядає те, що люди продовжують йти на пляжі ще й ведуть за собою дітей. Дозволяють їм як гратися, так і заходити в море. Це величезна небезпека, це величезна безвідповідальність ставлення до виховання та здоров'я і життя дітей. Тому ми ще раз нагадуємо, що це заборонено, і людина, яка це порушує, вона перш за все наражає себе на небезпеку. 

Перебувати на пляжах Одеси та області сьогодні – небезпечно для життя, – постійно попереджають місцевих мешканців поліцейські.

Працюють патрульні поліцейські, це велопатрулі, це піші патрулі, пляжі міста поділені на ділянки, які обслуговують як патрульні поліцейські, так і співробітники нацполіції, які повинні контролювати ці правопорушення. Щодо нас – ми проводимо бесіди, якщо є порушники, ми можемо їх доставити до відділу поліції, а також контролюємо щоб люди покидали пляжі.

Нагадаємо, що нещодавно на одному з пляжів під Одесою сталася трагедія – чоловік, який вирішив скупатися у Чорному морі, підірвався на міні.

Абсолютно порожній Ланжерон – незвичне видовище для Одеси. Зазвичай у червні на пляжі з ранку до вечора проводять час сотні і навіть тисячі відпочиваючих. Але цього року все інакше. Війна вимагає дотримання правил безпеки. І тому пляжі обгороджені червоними стрічками, а на піску встановлені запобіжні таблички – «обережно, міни». А ті, хто має намір провести час біля моря – розташовуються на набережній.
Скупатися в холодній воді в жарку літню пору – звичайно, хочеться. Але є способи зробити це без ризику для власного життя – діляться одесити.

Одесити кажуть – вірять у швидку перемогу України, і сподіваються вже найближчим часом купатися у морі та ніжитись на теплому піску. У свою чергу військові попереджають, щоб це сталося якнайшвидше, сьогодні всім необхідно дотримуватися встановлених правил і піклуватися про особисту безпеку.


Похожие новости

Комментарии