ГРАД » Статьи » Одеситів визнали кращими коханцями серед українців
Одеситів визнали кращими коханцями серед українців
Читать grad.ua в  

Одеса - улюблене місто туристів із різних міст України. Хтось приїжджає сюди, щоб погрітися на сонці, насолодитись прекрасним Чорним морем, відпочити від звичайної метушнi, а хтось - щоб закохатися!

Десь між вуличними кафе та золотистими пляжами з'явилась легенда про те, що одесити - кращі коханці серед українців. Але що ж робить їх такими особливими?

Сайт для серйозних знайомств серед українців UkrDate провів несерйозне опитування, результати якого показали, що одеські чоловіки - кращі коханці серед українців, тим самим підтвердивши давно народжену легенду!

Представники сайту UkrDate провели дослідження серед 11 500 українок віком від 32 до 60 років з різних міст України на тему "В якому місті живуть кращі коханці".

Для опитування взяли однакову кількість респондентів з великих міст: Одеси, Києва, Харкова, Дніпра, Запоріжжя та Львова, і менших міст: Рівне, Полтава, Чернігів, Житомир, Ужгород.

Те, що одесити - кращі коханці, визнали 56% респонденток. Друге місце посів Львів - 25% всіх опитаних, на третьому опинився Харків - 9% опитаних. 10% розділили між собою інші міста України. Зауважимо, що більшість жінок, які проголосували за Одесу, мають вік від 45 до 62 років. У той час, як Львів і Харків частіше обирали респондентки 32-40 років.

Представники сайту вирішили з'ясувати, що робить одеситів настільки особливими, і опитали додатково жiнок, які проголосували за одеситів, а також 6300 користувачів з Одеси про ступінь відкритості до нового та оцінку навичок кохання.

83% одеситів відзначили високий рівень відкритості до нових відчуттів у відносинах. Ця особливість часто поєднується з готовністю до експериментів та творчим підходом до інтимної сфери.

95% респондентів підкреслили вплив особливої романтичної атмосфери в Одесі на їхні стосунки. Унікальний культурний фон і архітектурна краса міста створюють особливий настрій та надихають на проявлення пристрасті.

61% учасників дослідження відзначили високу здатність одеситів до комунікації та наявність у них чудового почуття гумору. Ці якості створюють легкість і невимушеність у відносинах.

75% одеситів підкреслили свій творчий підхід до інтимної сфери. Цей аспект включає в себе експерименти, романтичні сюрпризи та прагнення до взаємного задоволення.

"Одесити - веселі, з почуттям гумору, впевнені в собi та не люблять сумувати. Очевидно, така цифра пов'язана з курортними романами, палючим південним сонцем і морським прибоєм. Коли страсть зашкалює. Знайомства в Одесі - обов'язкова частина будь-якої відпустки з подругами для тих, хто не одружений. За словами наших користувачів жiнок, з чоловіками з Одеси досить легко зав'язувати і підтримувати розмову, відкриватися і обмінюватися історіями з життя. Навіть в переписці присутня легкість, безпечний гумор і бажання якнайшвидше зустрітися в реальності. Думаю, саме тому одеські чоловіки визнані кращими коханцями" - зауважує представник UkrDate.

Результати дослідження показують, що особливості культурного середовища, романтичної атмосфери та відкритості до нових відчуттів - ключові фактори, що роблять одеситів винятковими коханцями.

Довідка: Сайт для знайомств серед українців UkrDate розроблений ізраїльською компанією Dabltech і працює з 2008 року. На сайті зареєстровані не тільки Українці, якi живуть в Україні, але і ті, хто переїхав на постійне місце проживання за кордон. Наразі кількість користувачів з України перевищила 1 мільйон.




Похожие новости

Комментарии