ГРАД » Статьи » СМС розсилка по Україні: основні способи
СМС розсилка по Україні: основні способи
Читать grad.ua в  

СМС розсилка є перевіреним часом способом оповіщення та реклами клієнтів. Сьогодні цей спосіб просування є актуальним та затребуваним, що обумовлено дієвістю та ефективністю такої розсилки.

SMS розсилка дозволяє швидко та без великих витрат надіслати сервісні повідомлення про майбутній візит клієнта, стан замовлення або доставки товару. Для великих компаній смс розсилка по Україні – це можливість розповісти власним клієнтам про можливості та нові товари/послуги, оповістити щодо змін в роботі – годин роботи. За допомогою розсилки можна сповістити цільову аудиторію про акції, спеціальні пропозиції тощо.

Основними способами смс-розсилки виступають:

  1. API для розсилок автоматизованого типу, що використовуються для нагадування про настання події, візит клієнта або стан доставки / замовлення.
  2. Вебінтерфейс на платформі ADWISOR, що дозволяє сповіщати цільову аудиторію про спеціальні та акційні пропозиції, зміни в роботі або розширення асортименту.

Як зробити смс розсилку по Україні

Як зробити смс розсилку по Україні

Для надіслання смс повідомлень по Україні необхідно виконати наступні кроки:

  1. Обрати вид розсилки.
  2. Завантажити базу клієнтів за допомогою файлів формату CSV, XLXS або TXT.
  3. Створити текстове повідомлення з необхідною інформацією.
  4. Встановити необхідний час та дату відправки текстового повідомлення.
  5. Надіслати розсилку клієнтам.

Для використання СМС розсилки через API слід зареєструватися, вказавши пароль та адресу електронної пошти. Після цього ви отримаєте доступ до тестування послуги.

Для отримання повного доступу до послуги смс-розсилки слід пройти верифікацію та замовити альфа-ім’я. Після верифікації та отримання альа-ім’я потрібно вказати адресу та платіжну інформацію. Поповнити рахунок можливо за допомогою реквізитів чи карти банку. Зробивши платний API-виклик, ви зможете інтегрувати та налаштувати смс-розсилку.

Можливості та переваги смс розсилки

Для бізнесу відкривається безліч можливостей за допомогою смс розсилки. Ви можете підтримувати зв'язок з клієнтами та розширювати цільову аудиторію. Смс розсилка сприяє збільшенню продажів, підвищенню лояльності клієнтів, просуванню та впізнаваності бренду. Розсилка текстових повідомлень дозволяє тримати клієнтів в курсі подій, змін в роботі та сповіщати важливу інформацію.

Перевагами смс-розсилки повідомлень є:

  • гарантоване отримання повідомлення клієнтом, незалежно від доступу до Інтернету;
  • зручний формат та можливість комбінації декількох повідомлень;
  • здійснення оплати лише за ті повідомлення, які отримані клієнтами;
  • можливість надіслати повідомлення в будь-який час;
  • швидкість відправки смс;
  • простота та зручність оформлення розсилки;
  • можливість аналізувати ефективність за допомогою звітів.

Таким чином, смс розсилка по Україні виступає ефективним, економічно вигідним та результативним способом комунікації з клієнтом. Підвищити рівень прибутків та збільшити цільову аудиторію сьогодні можливо без значних фінансових та трудових витрат, шляхом розсилки текстових повідомлень.




Похожие новости

Комментарии